MITT SENASTE PROJEKT!

Halloj och Buongiorno!
Jaha vad bra det går med bloggen 🙁 . Sorry men mitt liv är en galen bergochdalbana i som går upp och ner på 3 olika ställen just nu. Djursholm, Comosjön, Skaftö….och så rullar det på vecka efter vecka. Hur orkar jag? Jag vet inte. Jag får så otroligt mycket kärlek och positiv feedback på jobbet som jag sen tar med till Italien och strör över barn och man. På Skaftö återhämtar jag ( vill iallafall ).

Sitter här på jobbet och det finns inte en människa så långt ögat når. Och jag som skall vara öppen nästa vecka oxå…aiuto. Jag har ju redan bestämt mig för att ha en liten pop up i huset på Skaftö i sommar men nu har jag tagit det till en helt ny nivå……alltså jag trodde inte jag var en entreprenör men jag börjar att ana denna gömda personlighet.

Man blir som man umgås heter det ju och jag börjar bli mer och mer lik mannen jag är gift med ( dock umgås vi inte så ofta…hehe). Semester vad är det? Det här är ju en livsstil har jag förstått nu på senare dagar. Jag älskar verkligen att ha tusen bollar i luften. Därför kommer jag, om jag har råd att inreda en del av garaget på Skaftö till en liten exklusiv sommarboutique i äkta New England stil med inslag av Capri. Tror att det kan bli väldigt spännande och kul. Lite events och vackra ting från modelandet numero uno.

Jag har ju äntligen kommit i ordning i min nya lilla lägenhet i Danderyd. Så skönt att ha ett riktigt hem. Idag har jag tvättid så det blir min lördagseftermiddag/kväll. I morgon tänkte jag gå till gymmet på förmiddagen och bara chilla på eftermiddagen. Lite tungt på helgerna att vara ensam och veta att alla tre barnen och maken är i Italien. Nästa vecka eftersom jag är öppen tänkte jag verkligen ta tag i min hemsida. Skall försöka att bli lite bättre på att blogga. Kram på er!

Con affetto Cecilia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.