UPPDATERING AV BLOGGEN!

Nejmen hej på er!

Long time no see. Bloggen hade jag helt glömt bort tills det damp ner ett mail med info att det dragits 300 dollar för ytterligare ett års abonnemang. Jaha då var vi här igen….har jag betalat är det väl lika bra att blogga. Egentligen har jag inte tid men jag testar. Just nu är jag i Italien men reser tillbaka till Sthlm i morgon. Ni förstår inte hur mitt liv är helt galet. Jag slängs fram och tillbaka mellan två helt olika världar. Businesswoman i Sverige till hemmamamma ( som ändå måste sköta business) i Italien. Jag har varit sjuk i över en vecka och det har gjort mig lite låg. Jag är på bättringsvägen som tur är.

Jaha vad skall jag skriva nu då…..

I LOVE MY JOB, kan jag väl börja med att skriva. Alltså mitt liv är så spännande. En helt ny värld har öppnat upp sig. 50 år gammal tog jag klivet ut i entrepreneursdjungeln. Min impulsitivitet och orädsla drog med mig ut på ett äventyr jag aldrig kunnat drömma om. Jag känner mig trygg när Elon Musk kommer upp i mitt Tik Tok flöde och svara på frågor angående business plans han inte har….tack inte jag heller. Jag bara tutar och kör i 150 med passion för skor och mode som pyser ut ur alla mina porer. Glädjen av att göra mina kunder nöjda och glada är det jag tar med mig hem på kvällen. Att jag även träffat människor det senaste året som betyder så mycket för mig är ett bevis på att “it ain´t over till its over”, Lev nu och lev livet fullt ut! Säg ja till saker inte njea , jag vet inte….bla bla bla.

Snälla om någon läser detta inlägg kom gärna med ideer vad jag kan skriva om. Inte recept och inte turistguider runt Comosjön bara….hehe!

Ha en underbar dag!

Con affetto Cecilia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.