ETT LIV FULLT AV KONTRASTER OCH EN GRYM OUTFIT!

Godmorgon från Comosjön!
Här är det vår i luften vilket riktigt fyller på med energi. Jag har varit här i några dagar och reser tillbaka till Sthlm på lördag igen. Mitt liv är väldigt intensivt och jag slängs mellan extrema familjesituationer. Från att vara ett ensamhushåll i Sverige i en minimal lägenhet. Där min vardag består av jobb, jobb, lite träning och usel mat till Italien som curlande moder och ett stort hus, mycket tvätt och kärlek, till timmar varje dag vid spisen. Jag hinner även med jobb som skall fixas med, så som admin och inköp. Ganska kul ändå. Denna vecka blir det en hel del middagar oxå då vänner vill ses och jag vill givetvis träffa dem.

Jag kommer snart tillbaka till Italien då skomässa och inköp FW 23/24 väntar. Jag stannar bara några dagar i Sthlm denna gång då jag skall ut på säljturne i Skandinavien. Jag har inget att jämföra med men jag hinner iallafall aldrig bli uttråkad, det är ett som är säkert. Självklart är det jobbigt att vara ifrån familjen i långa perioder men barnen är trygga och maken är ju helst på fabriken om han får välja….hehe.

Något som kan kännas lite tricky är hur man skall klä sig i dessa mellanperioder. Mellan vinter och vår och mellan sommar och höst. Jag tycker att man kan blanda hej vilt med det man har som basplagg i garderoben. Jeans eller denim, kärt barn har många namn är ett utmärkt plagg till dessa säsonger tycker jag.
Något som kan liva upp outfiten kan vara att ta på sig en annan färg än svart. Ett par bruna kängor, rutig kavaj och en senapsgul väska kan bringa glädje och ljus till vardagslooken.

Idag skall jag köra lilla A till skolan då hon börjar sent. Sen till min italienska revisor. Vi har lite praktiska detaljer att reda ut. När jag tänker på hur mitt liv såg ut för några år sedan tills nu med 2 företag & en butik så får jag nypa mig själv i armen. Jag har lärt mig så otroligt mycket under vägens gång. Ekonomi som alltid varit min akilleshäl har helt plötsligt blivit en del av min vardag. Alla fantastiska människor jag lärt känna. Sist men inte minst att våga tro på mig själv, på min vision och på att med jä…gt hårt arbete och passion kan man förflytta berg. Jag ser också resultatet av min och Mr G s drivkraft och kämparglöd hur vi format våra barn. Dessa tre ungdomar är otroligt motiverade och passionerade över var de är just nu i livet. De är inte rädda för att det tar emot och svider, de kämpar på. Ibland faller de men de reser sig alltid. Stolt moder.

Nu tar vi tag i den här dagen! Kram På er!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.