VÄLKOMMEN 2023!

Jaha då var 2023 här!
Som jag väntat och som jag längtat. 2022 var “to much”, ett år jag aldrig kommer att glömma men att köra 200 /h ett helt år är bara lite för mycket. Jag har lärt mig otroligt mycket och träffat så många nya intressanta människor. Jag har fått försvara mitt val i Italien med näbbar och klor precis på samma sätt jag fick försvara mitt val att vara hemmafru under 15 år när jag kom till Sverige. Konstigt att man skall vara så rädd för sådant som inte ingår i ens egen comfort zone och stämmer överens med ens egna normer. Jag kommer aldrig att ångra att jag vågade öppna butik i Sthlm. Mina största fans är Andrea och barnen och det är det enda som betyder något i slutändan.

Så pepp på ett nytt år av Djursholms Skor, ser även mycket fram emot att träffa mina skandinaviska kunder för att sälja in FW 23/24. Just nu är det lite stiltje i butiken och det är ju helt normalt. Januari och februari är ju väldigt lugna månader för skobranchen. Särskilt för mig som inte rear.
Jag så mycket att pyssla med ändå så det blir inte långtråkigt iallafall. Hemsidan skall färdigställas, säljperioden skall organiseras, strategier skall skapas mm.

Det blir ju lite ensamt ibland ( eller rätt ofta). Jag började gå på gymet i morse så det känns ju bra. Skall försöka skärpa mig med maten också har slarvat alldeles för mycket. Ikväll blir det risotto med pumpa, jag har ju skaffat en liten tryckkokare så det är toppen. Sen blir det The Good Doctor på Netflix.
Mörkret och kylan har inte varit ett problem hittills. Det var ju några dagar i december som var rätt utmanande med -17 på morgonen. Dags att stänga butiken för dagen. Kram på er!

Cecilia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.