JAG ÄR TILLBAKA!

Godmorgon från butiken.
Då jag aldrig får igång någon websida så tänkte jag att jag kunde börja blogga igen. Tänk vad aktiv jag var här för några år sedan. Mycket har hänt sedan dess.
Var skall jag börja…….
Det var en gång en hemfru i Italien som tog hand om man och tre barn. Det var hennes liv och hon gick in för sin roll till 100 procent. Åren gick och hon kände att hon inte riktigt fick den intellektuella stimulans som hon behövde. Att få ge och ägna sitt liv åt andra människor är en gåva såklart och jag beundrar dessa kvinnor som känner en stolthet och tillfredställelse i denna identitet…..jag är inte en av dem.

När jag fick frågan av familjen G att ta över agenturen för Skandinavien för 7 år sedan blev jag rädd. Jag visste att det var en möjlighet att få göra något för mig själv men samtidigt hade jag levt i min lilla bubbla så länge att det kändes varmt och tryggt där inne. Jag har aldrig ångrat en dag att jag slängde mig ut i kylan.

Tyvärr blev det ett generationsbyte i skobranchen när jag tog över. Många av de fina mindre och lite större privatägda skobutikerna lades ner. Ingen vill ta över verksamheterna. Jag har haft en enorm uppförsbacke framförallt i Sverige. Bara efter något år kände jag att jag ville öppna en egen butik i Stockholm. Självklart var huvudstaden den enda plats jag kunde tänka mig. Jag har haft den här drömmen i ca 5 år och som ni vet slog jag upp dörrarna till @djursholms_skor i slutet av augusti i år.
Så många som sagt till mig att jag är galen och jag vet inte vad jag ger mig in i. Jag tror att om man övertänker vissa beslut blir de aldrig av. Och som det visa ordspråket lider -man ångrar bara sånt man inte gjort…

Med facit i hand så är det ju otroligt tufft att driva butik men jag har förmånen att vara ganska nischad. Jag säljer bara den bästa kvalitet från några av Italiens finaste familjeägda fabriker. Jag älskar att nosa reda på unika varumärken som inte kompromissar på varken passform eller design. Jag har fått fantastisk respons under dessa 4 månader då jag varit öppen. Många kommer hit som redan känner till Brunateskorna andra blir positivt överraskade.

Vad skall jag skriva om i den här bloggen då? Jag tänkte freebasea lite. Tar det som det kommer helt enkelt. Just nu är det fokus på julklappar. Hur ligger ni till?

Con affetto Cecilia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.