ATT KOMBINERA FÄRGER PÅ ETT SMART SÄTT!

God eftermiddag fina bloggvänner!
Tänk att jag är riktigt sugen på att sätta igång att blogga igen. Mitt största problem vad det gäller bloggen och IG @shoesbyceci är ju att det finns ingen som kan eller framförallt vill ta bilder av mig 🙁 . Jag skall försöka muta Lilla A, då hon är den enda som bor kvar hemma av de 3 monsterna.
Jag har precis packat min resväska eftersom jag åker till Sthlm i morgon. Är sååå taggad! Vädret kommer att vara ok, runt 15 grader och lite sol och lite moln.
Fråga nummer 1; vad skall jag göra i Sthlm denna vecka.? Jo jag skall till butikslokalen och träffa hantverkare, jag skall på event hos en kund, ut och äta med familj och vänner mm. Ok, jag behöver oufits som både är praktiska och eleganta.
Fråga nummer 2; vilka ytterplagg och skor skall jag ta med? Tunnare kappa, skinnjacka, cowboyboots och elegantare mocka stövletter.
Fråga nummer 3; Vilka färger, max 4? Kappan är blå, cowboyboots och skinnjacka är svarta, mockaboots mörkbruna. Toppen, med andra ord blått, svart, brunt och vitt ( alltid vitt).
Fråga nr 4; Vad har jag i garderoben i dessa färger som kan matchas ihop? Byxor, kavaj, blusar, skjortor, tröjor, väskor, smycken, diadem och underkläder.

Jeans och jeansskjorta, blå och vitrandig tjocktröja, vita blusar och toppar, 2 par svarta finbyxor och en svart kjol, brun sidenblus, girafbyxorna ( brunt) som ni ser på bilden, vit kavaj, brun liten kuvertväska i mocka, större blå-svart-brun handväska, blå scharf, blå mössa, vita jeans…….mm
Jag har redan matchat ihop alla outfits i mitt huvud. Jag reser snyggt men bekvämt; jeans och sidenblus.
Jag har packat ner min steamer, det är ett måste. Skrynkliga kläder gör mig helt tokig. Packade ner några galgar oxå, ni vet de tunna man får på kemtvätten. Man vet aldrig och sidenblusarna måste hängas upp fort som tusan.

Jag är ett kontrollfreak när det kommer till mina kläder och skor. Jag tycker verkligen att det är så spännande och utmanande med mode. Självklart kostar kvalitet mer än syntet men i långa loppet så blir det inte dyrare då man använder plaggen hela tiden. Jag köper aldrig från de stora modehusen, jag har inte råd och jag gillar inte loggor. Däremot älskar jag mindre kända märken som gör vackra kläder, väskor och smycken. Skorna vet ni ju redan var jag köper….

Nej nu skall jag iväg och köra lilla A till dansen. I kväll blir det fisk i folie med kokt potatis. Ha en fin kväll!

Con Affetto Ceci

2 thoughts on “ATT KOMBINERA FÄRGER PÅ ETT SMART SÄTT!

 1. Hej tack för inspirerande inlägg. Kan du inte berätta om vilka klädmärken som du tycker ha bra kvalite? Mvh Anna

  1. Hej Anna!
   Tack för fin kommentar 😍
   Skall absolut skriva ett inlägg med lite tips och länkar till mina favorit märken🥰
   Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.