KONTRASTERNA ÄR ALLT I VARDAGSOUTFITEN!

Här kommer ett litet inlägg på en måndagsmorgon. De flesta av oss klär ju oss tillvardag mestadels av tiden. På ett år är det ju inte så många gånger man klär upp sig riktigt ordentligt. Jag vill därför höja vardagslooken med en twist. Svart jumpsuit i mitt fall men det hade ju lika gärna kunnat vara en svart blus och svart skinnjacka, ganska trist om ni frågar mig men med ett maffigt halsband så ändras ju hela outfiten till något härligt och inspirerande.
Min tumregel; stort halsband små örhängen och vice versa.
Det där lilla extra skall man inte vara rädd för även om det är en vanlig tisdag i februari. Det kan vara smycken, ett skärp, en scarf, en hatt, en brosch, ett diadem, en annorlunda väska….vad du vill bara så att du får en liten twist på vardagen.

Denna boot bör inte fattas i en basgarderob, Har bett min man om ett par i ett halvår nu men jag väntar fortfarande….grrrr. Vad är så bra med den här stövletten då? Jo den passar till ALLT. Byxor, kjol och klänning. Byxorna kan vara långa så man bara ser klack och tå eller korta, glipa mellan byxa och boot gör ingenting.

Idag skall har jag några inbokade ärenden, både jobbiga och roliga. Upp som en sol och ner som en pannkaka. Jag måste även börja förbereda min resa. Att vara borta i en månad är ganska lång tid. Jag kommer vara i Sthlm i 10 dagar vilket är skönt, har hyrt en liten etta via Airbnb. Jag har haft och har min tredagars huvudvärk just nu, så jobbigt, bakom ögonen och ner i öronen. Jag ser det dock positivt, jag kommer må bra under resan till Sverige. Jag skall lyssna på andra delen i Kristina Ohlssons nya serie om Hovenäset men tar gärna emot andra booktips! Nej nu skall jag nog ta en kaffe till innan jag drar ut.

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.