VARDAGSFIN I RANDIG KLÄNNING!

Nejmen det var ju ett tag sedan sist. Upp som en sol och ner som en pannkaka är ju min melodi den senaste tiden. Livet tuffar på här nere vid Comosjön och jag försöker att vara ganska aktiv på Instagram. Här på bloggen har det varit lite idetorka det sista. Jag har däremot varit ganska duktig på att piffa mig vardagsfin nästan varje dag 🙂 .

Lite smink på facet och en matchande outfit så är man ready to go. Jag har tänkt en del på det här med mode, det är ju verkligen väldigt individuellt vad man tycker är snyggt. Jag har ju en ganska italiensk stil som kan vara lite to much för vissa vilket jag förstår.

Randig klänning från ALYSI , ett av mina absoluta favoritmärken. Till en lång klänning tycker jag personligen att det passar bäst med en kort jacka, i mitt fall en skinnjacka från REPLAY och en röd väska att bryta av hela looken med, jaja mina naglar är ju oxå röda….hehe. Denna outfit matchade jag med bikers, coolt men inte för ungdomligt. En klänning är verkligen en bra investering för man kan använda den till så många olika looks. Hade jag haft ett par högklackade stövlar och kavaj till så hade jag varit klar för middag på någon fancy restaurang.

Jag älskar verkligen kläder, mer än skor och väskor. Jag kanske inte skall säga det då jag säljer skor men jag älskar kläder mer! Ett drömjobb för mig skulle vara att jobba som personal shopper, så kul att få hjälpa kvinnor att hitta sin personliga stil och kläder som de trivs i. För mig är det så enkelt att ta på mig men så är det ju inte för alla. Jag har ju svårt för bokföring till exempel vilket kan vara jätteenkelt för vissa. Alla har vi våra talanger. Inte för att jag vill nu påstå att jag klär mig bäst i världen men jag trivs i min look.

Nej nu skall jag publicera detta inlägg och se om jag kan använda länkfunktionen i mina stories. Ha en fin kväll

Cecilia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.