CHELSEA BOOTEN ÄR MIN FAVORIT I HÖST!

Vad bra det gick med bloggandet 🙁 . Måste få in min rytm igen . Här i Italien strålar solen och det är fortfarande ganska varmt under dagarna. När jag träffade min man i Tyskland för över 26 år sedan hade jag på mig ett par riktigt snygga chelsea boots ( hade både bruna och svarta) . Jag brukar tänka att det var skorna mer än den blonda , grönögda snyggingen som drog italienarens blickar till sig hehe.

Nu är denna underbar sko tillbaka i modet och jag är så tacksam och glad för detta 🙂 . Enligt mig kan man matcha denna lilla godbit med det mesta; byxor, klänningar, kjolar you name it. Är du också taggad på chelsea boots i höst?

Om någon som läser bloggen blir sugen på den här modellen och jag lovar er att det är den skönaste sko ni någonsin provat så hitta ni den här: www.brunate.com

På fredag åker jag till Stockholm i 5 dagar! Skall möta upp ballerinan som skall göra Tisustestet ( ett svenskaprov som gör henne behörig till svenska universitet) . Vi tänkte köra både kultur, shopping och förhoppningsvis kulinariska upplevelser. Jag har bokat trevliga restauranger varje kväll. Bor man i Italien är det ju inte alltid man blir supernöjd efter restaurangbesök i andra länder.

Livet tuffar på här nere vid Comosjön. Om e liten stund skall lilla A göra ett covidtest för att kunna dansa. Det är givetvis problem med hennes green pass. En historia som jag inte orkar gå in på. Eftersom jag har ganska mycket tid nu när jag inte håller på med Brunates sociala medier längre kommer jag försöka att förbättra mitt eget konto @shoesbyceci , tänkte lite mer outfits vilket jag själv tycker är himla kul. Vad tycker ni? Nej nu måste jag ner i köket och hälla i mig en kaffe om jag skall orka med resten av dagen!

Un abbraccio
Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.