SOMMAREN 2021

Världen har stått på paus i ca 1 1/2 år och jag får känslan av att vi nu håller på att krypa fram så smått ur våra iden. Jag sitter på CIFF, modemässan i Köpenhamn och hoppas att få träffa mina fina kunder och kanske skaffa några nya. Jag har ett enormt behov av mänsklig kontakt och se leenden på folks läppar. Danmark är ett fantastiskt land , med underbara människor.

Sommaren 2021 har inte varit semester precis. Vi kom ju sent till Sverige då båda flickorna hade avslutningsprov och sedan väntade jag ut min 2 spruta som jag fick den 7 juli. Professorn har flyttat till ny lägenhet, Målvaktens lägenhet skall också försökas säljas…svårt med ettor:-( . Vi får se. Min rygg är inte helt ok. Jag har varken yogat eller power walkat på hela sommaren…fy mig.

Ballerinan har valt en annan väg i livet då covid fick henne att gå tillbaka till sitt 1 val ( läkare) men som sedan blev 2 val då hon tog dansen till en ny nivå. Att komma in på läkarlinjen i Italien efter att ha gått ballettgymnasium om än teoretisk så är det ett enormt berg att bestiga. Jag är så imponerad av hennes driv. Vi var ju i Rom där hon gjorde två test tillsammans med 10.000 elitstudenter . Hon kom inte in men i det stora hela gjorde hon hyfsat bra ifrån sig som gjorde att hon fick upp hopp. Nästa test är 24 augusti ( hennes födelsedag ) i Milano.

Jag har hunnit med en och annan social aktivitet som tur är. Mina underbara sommarvänner organiserar middagar , luncher, paddel ( så långt har jag dock inte kommit ännu i min utveckling, maybe next summer…hehe). Jag skall inte heller underskatta den tid jag får vara tillsammans med mina 3 syskon och deras familjer. Jag älskar vår gemenskap som betyder allt för mig.

VICTORY mitt ledord denna höst. En höst som kommer att bestå av stora utmaningar både på det personliga och karriärsmässiga planet. En sak som jag dock lovat mig själv är att inte vara så förbaskat impulsiv. Jag har gjort så många impulsiva felbedömningar och val under stunder av eufori och totalt mörker. Ju äldre barnen blir desto mer upptäcker jag att de är klokare och smartare än jag någonsin varit. De hjälper mig att komma tillbaka på rätt spår när jag skenar iväg åt alla håll. Att se sina barn växa upp till fantastiska medmänniskor är den största glädjen i mitt liv just nu 🙂 . Ha en fin onsdag och nu håller vi tummarna för att det blir lite vackra italienska damskor på fötterna sommaren 2022.

“You only live once, but if you do it right, once is enough.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.