NU KOMMER GNÄLLET!

Jag har haft några riktiga skitdagar det senaste. Först och främst har min huvudvärk varit på besök IGEN. Den kommer alldeles för ofta enligt mig. Måste kolla upp detta! Efter vaccinationen förra veckan har jag varit helt slut. Så trött och mosig i huvudet och på detta en jefla massa stress som jag som vanligt själv är boven till. Tjejerna slutade skolan igår och nu är det bara deras examen kvar. Den blir runt den 20 juni tror jag.

Mitt problem är att mitt huvud är så fullt av tankar som bombarderar mig från morgon till kväll. Jag oroar och bryr mig om saker och människor som aldrig skulle tänka på mig på det viset. Jag har sagt åt mig själv; oroa dig för din tre barn och dig själv, det räcker gott och väl. Jag målar upp filmer och scenarier i skallen som gör att jag blir dränerad.

Hur gör man för att bli mer egoistisk? Har ni några råd här i bloggen? Att tänka på sig själv. Att göra saker i lugn och ro och skita i flåset i nacken som förföljer en som en dålig andedräkt. Att hela tiden vara hård mot sig själv och känna att man inte gör tillräckligt. Varför är man så snäll mot alla andra och så dum mot sig själv? Detta är en intressant fråga tycker jag.

Jag har fått en del jättegulliga och fina dm på min insta den sista tiden. Contentan är, åhhh du verkar ha ett sånt härligt liv. What, det är ju så jag tänker när jag sitter och får ångest skrollandes på Instagram. Alla har det så fint hemma, äter så god mat, går på fester, har världens goaste ungar och män 🙂 . Just nu vill jag bara spy på Instagram.

Missade att jag hade ett jobbmöte i morse då jag dubbelbokat med barnens aktiviteter. Mötet blir i morgon istället så det var ju skönt att det löste sig. Ikväll skall vi på middag med vänner och deras barn 🙂 . Nej nu skall jag rycka upp mig. En sak är ju helt klar, DU BESTÄMMER över ditt välmående och dina tankar. Jag åker berg och dalbana 10 gånger om dagen i mina känslor, upp, ner och upp och ner igen! Jag brukar tänka att vi som är födda i den här delen av välden har ingen rätt att klaga. Vi kan göra förändringar om vi inte är nöjda med situationen vi befinner oss i. Jag tror ju på “law of attracion”, har ni inte sett filmen the secret ( baserad på “the secret” ) med Katie Holmes så gör det! Positiva tankar drar till sig positiva händelser! Och tvärt om 🙁 .

“Imagination is everything, it is the preview of life’s coming attractions .”
Albert Einstein.

2 thoughts on “NU KOMMER GNÄLLET!

 1. Tror att det är därför folk gillar dig cecilia- du är äkta och du vågar visa det som är tufft också- det blir en äkthet som syns även genom picture perfect bilder. Är själv 37 och funderar på när det här konstanta malandet i huvudet ska sluta-det kanske inte slutar utan man får helt hantera det dag för dag. Stor kram!

  1. Hej J!
   Ja att vara sig själv är väl alltid ett ” winning card” vill jag hoppas! Jag är prestigelös😱
   Vi får väl leva med våra malande tankar helt enkelt!
   Kram och tack för fin kommentar 💖

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.