ITALIEN VAKNAR TILL LIV MEN INTE JAG!

Idag är det Italiens nationaldag; Festa della Repubblica! Den firas genom att Mr G går till jobbet som vanligt vilket han gör alla helgdagar förutom julafton, därför det hade betytt skilsmässa…juldagen och påskdagen och that’s about it! Ok tänker ni hur orkar du leva med en sådan arbetsnarkoman. Jag vet inget annat plus att jag är uppvuxen med två föräldrar som båda var arbetsnarkomaner…en klassiker tänker jag!

Jag skall få min första vaccinspruta idag kl 17.00 så då måste Mr G komma hem och köra mig dit, inte för att jag inte fixar det själv utan enbart för att det kommer att vara omöjligt att hitta en parkering i Cernobbio, se bilderna, idag 2 juni! Jag är helt orädd för sprutor och jag har sett fram emot den här dagen så länge nu, det känns som början på slutet!

Tyvärr har jag inte mått 100 de sista dagarna. Jag är fortfarande inte ok. Nej det är ingen fara för vaccinet. Det är bara det att jag är inne i ett skov just nu i min sjukdom som jag blev diagnostiserad till för några år sedan; Menieres . Ni kanske känner till den. Yrsel och lock för örat b.l.a. Det bero på att det är för högt vätsketryck inne i örat. Detta är väldigt obehagligt. Jag undrade om jag triggade igång symtomen genom att börja gå till gymet igen. Jag känner liksom att hela kroppen fått sig en elchock. En gammal trött motor som har börjat snurra på nytt! Jag är hungrig som en varg också… nu gäller det att inte lägga på sig igen efter hårt slit av kaloriunderskott! Har gått ner ca 9 kg sedan februari 2020!

Ett glas bubbel i sin ensamhet är inte dumt. Jag var nere i Cernobbio för några dagar sedan och fotade content och då passade jag på att njuta lite samtidigt! Jag är inne i en fas då jag jobbar mycket med mig själv, framförallt min inställning till livet. Jag tror att allt handlar om oss själva hur vi bemöter glädje, sorg och andra utmaningar som kommer i vår väg. Jag är en mycket glad och positiv person men som alla människor har jag också mina mörka sidor och tankar. Just nu känner jag att det jag behöver jobba mest med att att dämpa min stressnivå. Jag triggar igång den själv. Jag behöver verkligen inte vara stressad. Jag MÅSTE fokusera på en sak åt gången för att njuta av nuet. Här och nu det är det som kallas livet! Ha en fin dag!

“Why be negative when you can enjoy life and be positive?
That’s something I learned over the years.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.