HUR SKÖTER JAG MINA VITA SKOR?

Är det någonting jag lärt mig i Italien så är det att ta hand om mina skor, kläder, smycken etc. Det tog många år och i början tyckte jag att svärmor & Co var helknäppa. Idag är jag precis likadan mot mina barn. Jag indoktrinerar dem i att bara köpa naturmaterial och att sköta sina tillhörigheter med omsorg. Något som jag är så glad att jag fått lära mig här nere i Italien.

Det är mer klass på en vit enkel bomulls T-shirt från HM så länge den är hel, ren och struken än med ett shabbigt klädesplagg från något dyrt och fancy märke. Jag vill understryka att i den här bloggen är det mina personliga tankar och åsikter!

Vita och ljusa skor är verkligen inne denna vår och sommar. Många är rädda för att köpa ljusa skor. Jag förstår det. Man måste givetvis tänka sig för en extra gång innan man använder dem. Kanske inte det smartaste att ha på sig när det regnar och är smutsigt på gatorna. Men även om det är torrt och soligt ute komme skorna att få märken. Ingen fara, med ett RENT suddgummi kan du sudda bort det mesta. Givetvis lättast på nappaskinn men det funkar även på mocka. Kika in på “highlights”; SHOE HACKS på @shoesbyceci om du vill se en video.

Dessa boots är givetvis inte mina utan ballerinans. Jag får inte låna dem….grrr!

Just nu sitter jag och väntar på att min brunutansol skall torka. Har ända sedan jag var ung använt BUS. Tycker det är så smidigt då jag avskyr att sola! Mitt favoritmärke just nu heter San Tropez. I Sverige köper jag det på Kicks.
Såg att jag hade slut på tvätt och sköljmedel så jag måste ge mig ut i bilen och fajtas med 1000-tals cyklister som trängs på gatorna här längst sjön under helgerna 🙁 . Man blir tokig!

Ha en fin helg! Vad är era planer? Vi skall bara ta det lugnt då tjejerna måste förbereda både idag och i morgon sina slutexamina. Till lunch gör jag en italiensk köttfärslimpa med tomatsås och potatis, kanske jag skulle lägga upp den här på bloggen!

Be well dressed, behave like a gentleman, and keep your shoes shined.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.