DET GÅR (INTE) LIKA BRA MED SELLERI!

Ni som följer mig på @shoesbyceci kanske tror att jag är ett trädgårdsproffs, eller lyser min okunskap igenom i mina stories? Hursomhelst trodde jag fram tills för en timme sedan att jag hade planterat persilja i krukan här ovan…men en kvinna som var här och hälsade på sa…Cecilia det är ju selleri, inte persilja! What! Inte konstigt att min spaghetti alle vongole var mesig härom kvällen. Alltså jag måste nog gå tillbaka till ruta ett vad det gäller mina trädgårdsskills.

Myntan tar sig i alla fall. Jag har hört att man måste sätta den i egen kruka annars kväver den allt omkring sig…jag säger ju att växter och människor har mycket gemensamt. Vilken typ är du? En ros kanske, som vill ha mycket sol och värme eller kanske en hortensia som trivs bäst i skuggan. Jag är nog en stabil pelargon som trivs i alla årstider, överlever vintern men blommar på sommaren. Den blir bra finare för varje år….hehe…iallafall mina 🙂 .

Kaffesumpen på basilikan hade kunnat funka om krukan haft ett hål i botten. Basilkans rötter ruttnade av allt regn. Nu har jag planterat ny, får väl testa med lite kaffesump även här, det skall ju fungera sägs det.
Jag har kommit in i ett bloggmood och jag undrar ofta vem du är där ute som läser min blogg! Hur hittade du hit? Var bor du? Bättre små inlägg ofta en ett större lite mer sällan! Give me some feedback guys!

“If you have a garden and a library, you have everything you need.”

2 thoughts on “DET GÅR (INTE) LIKA BRA MED SELLERI!

 1. Vi träffades på ishallen i Strömstad när våra tjejer tränade konståkning, sommaren efter var Anna och Julia i samma grupp på konståkningslägret i Lysekil.
  Jag kommer från Strömstad men växte upp i Hjuvik, spelade i Göta Lejon samtidigt som din bror Henrik och gick på Schillerska gymnasiet som du också gjorde.
  Jag bodde i Sthlm några år, pluggade på juristlinjen men blev kär och flyttade till Strömstad där vi bor vid havet med våra barn Karl snart 18 och Julia som fyller 15 år på nationaldagen. Har varit hemma med barnen då min sambo arbetar på kryssningsfartyg i långa perioder. Gillar dina bilder i bloggen, älskar Italien och spaghetti alle vongole!

  1. Hej Ulla!
   Det var inte igår vi var i ishallen i Strömstad🙏🌸
   Kram från Comosjön

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.