TANKAR EN REGNING MÅNDAG!

Kortet är taget förra veckan då vi hade några fina soliga dagar! Denna bild representerar ganska mycket mitt liv just nu. SKOR… Ta bilder på skor, videos på skor, reels på skor, stories på skor, posts på skor, ringa kunder om skor, skriva om skor, göra kampanjer med skor, prata med Mr G om skor ( vårt enda samtalsämne… 🙁 )……Ja det är inga problem det kunde varit muttrar, jag vet! Och så lite bilder Comosjön och min trädgård ibland! Ni följer väl mig på @shoesbyceci där har jag blivit väldigt aktiv på stories just nu 🙂 .


Denna kalla, regniga maj börjar gå mig på nerverna. Man har liksom inte lust att göra någonting. Jag BORDE rensa och organisera här i mitt kontor men det är mycket roligare att blogga tycker jag. Min agenda är så fin och instavänlig full med massa to do’s… jag har faktisk nästan bockat av allt som skulle göras idag men de riktigt tråkiga uppgifterna skjuter jag framför mig . Snart skall jag till Como och hämta tjejerna som har nationella prov nu på eftermiddagen. Jag tror det blir en paj ikväll till middag men har har inte riktigt bestämt mig ännu! Jag håller på att äta upp de sista polkagrisarna som jag köpte ( till barnen) i Gränna. Min tandhygienist kommer inte att bli glad. Nej om man skulle börja sortera lite papper kanske…ha en fin måndag!

“Some people walk in the rain, others just get wet.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.