SNYGGASTE OUTFITEN I VÅR OCH SOMMAR!

God söndagsmorgon på er alla!
Har ni återhämtat er efter gårdagens magnifica melodifestival? Efter 31 år tar Italien hem segern igen. Kanske den mest betydelsefulla då detta land har lidit i fruktansvärt sedan början av 2020. Ett land som gör mig helt galen ömsom förälskad flera gånger om dagen 🙂 . Det finns något med Italien och italienarna som jag inte kan sätta ord på. De har en förmåga att alltid klara sig till slut. Detta är jag evigt tacksam för! Jag hamnade ju i detta avlånga land av en slump 22 år gammal ( ca 5 år sedan…hehe). I livet måste man våga följa sitt hjärta och sina drömmar. Jag tror att mitt liv hittills varit så rikt och givande då jag inte är rädd för att säga ja till utmaningar och konsekvensen blir alltid en lärdom av något slag!

Låt oss tala om mode! Först en parantes, jag råkade tappa min våg i golvet för några dagar sedan och har nu investerat i en ny, helt basic. I morse vägde jag bara 61 kg och förra söndagen stod den gamla vågen på 63.4….något stämmer inte! Ställde ett 6 pack vatten ( 1 1/2 l = 9kg ) på vågen som då visade 8.8 kg! Hur skall jag tolka detta. Var min gamla våg ett litet svin som la till kg för att få mig att må skit…. varning mycket ironi och göteborgshumor i denna blogg! Hur vet man att vågen stämmer? Nog om detta!

Jag älskar mode men det vet ni ju. Jag är nu tillbaka efter en lång paus i den mer klassiska och eleganta stilen. Inte varje dag, men ofta. Mina hangups denna vår/sommar är: sidenblusen, jeans med hög midja och loafers! På bilderna i dagens blogg har jag en favorit kombo sedan ett tag tillbaka kritvitt och äggskalsvitt. Enligt mig helt underbar kombination. Denna look kommer jag att köra mycket fram över. Det som är viktigt att tänka på är ju att blanda materialen Sidenblusen är snyggast till ett matt material så som jeans, linne eller bomull. Överdriv inte med stora halsband om du har en vacker sidenskjorta.

Fortfarande efter 25 år blir jag inspirerad av den italienska kvinnan och hennes otroliga “self confidence” när det gäller att klä sig. jag vet var knepet ligger nu; hon kan varenda liten kurva på sin kropp och anpassar sina kläder efter detta, Hon bär upp dem med stolthet. Hon är värdig mot sig själv. Vill ni ha outfits och modetips i bloggen? Let me know!

“Elegance is when the inside is as beautiful as the outside.”
– Coco Chanel

2 thoughts on “SNYGGASTE OUTFITEN I VÅR OCH SOMMAR!

  1. Jag vill gärna ha mer tips på mode och outfits! Jag vet vad jag gillar och passar i men kul att bli inspirerad, har alltid älskat italienskornas sätt att klä sig!

    1. Bra då skall jag försöka skriva lite mer om mode 🌸
      Kram från Italien 💖

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.