MINA 5 BÄSTA STYLING TIPS!

Det är ingen hemlighet att jag älskar kläder! Vissa kvinnor älskar skor eller väskor jag är mer en sucker för kläder. Lätt för dig att säga som har en man som äger en skofabrik, ja kanske det men jag har alltid varit intresserad av kläder ( inte trender NB ) sedan tonåren. Har noll behov att klä mig i dyra kända märken men det måste vara kvalitet och originellt. Jag är en trebarnsmorsa med några extra trivsel kilon i sina bästa år, blir 49 i sommar. För mig handlar det om hur man bär upp med stolthet och identifierar sig med sin look. Jag klär mig efter min ålder vilket vissa kan tycka låter provocerande men kortkort och bara magar överlåter jag till mina döttrar! Jag har alltid en vision innan jag skall ta på mig. Jag har stenkoll på allt jag har i min garderob vilket hjälper mig när jag skall shoppa nytt vilket händer allt för ofta 🙁 . Här kommer mina 5 bästa tips för en snygg och stilsäker look.

  1. Klä dig efter din kroppsform. Ta reda på vad som sitter snyggt på just dig. Handla inte på nätet någon läcker trasa som sitter på en avmagrad modell om du själv är en go och mysig kvinna som jag. Har du tid så handla i fysisk butik. Ta dig tiden att prova kläderna.
  2. 1-2-3. Min tumregel. 3 färger om du inte bär mönstrat förstås. Personligen blir jag stressad av mer än 3 färger, två blir för banalt. Ett alternativ är enfärgat i flera olika nyanser.
  3. Enkla stilrena kläder kräver större accessoarer och vice versa.
  4. Kvalitet ALLTID. Man kan hitta bomull, linne, siden mm på även de billigare kedjorna. Vårda dina kläder!
  5. Blanda material. Det är snyggast om det finns kontraster i looken. Glansigt och matt, tjockt och tunt, skinn och tyg, ni fattar!

Snart är den här dagen slut och i morgon skall jag till Milano och byta till sommardäck. Tror det blir ett besök på IKEA för jag behöver mer förvaringslådor. Jag kommer även kika förbi det stora köpcentret med alla stora kedjor. Girlsen behövde visst lite sommarplagg…äpplet faller inte långt från påronträdet 🙂

Ha en fin kväll!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.