ETT ÅR TILL…VARFÖR INTE!

Just det, jag har ju en blogg också! Detta blev jag påmind om i förrgår när det damp ner ett kvitto i mailboxen på 300 euro; fortsättning av abonnemang WordPress Business ett år till. Hoppsan var det min plan, ingen aning men nu är det bra att köra på. Ibland kan vi bestämma själva och ibland är det bara att go with the flow.

Har ju inte varit inne här på ett tag och skall jag fortsätta bloggen så blir det lifestyle alla Ceci. Jag har varit 2 veckor i Skandinavien. Körde upp runt den 20 april, jobbade i Danmark och sedan blev det en vecka i Sverige. Bodde två dagar hos målvakten ( har beställt städfirma dit nu 🙁 ) jag skriver detta för jag orkar inte med att man inte kan få bestämma själv hur man vill uppfostra eller hjälpa sina barn. En gång i månaden grovstäd resten sköter han galant! Han var en liten skit på 15 1/2 när han flyttade till Sverige. Ja det är hans mammas hemland men en italienare är alltid en italienare.

Morsdag i Italien idag. Det kommer inte att firas speciellt mycket här hemma. Jag kommer att grilla en tagliata och ha goda tillbehör till. Flickorna sitter ute trädgården och plugget och maken är nere i garaget och dammsuger min bil. Kommer inte vara några glada miner hos honom när han kommer in då jag levt och ätit i bilen i 2 veckor. Majmånad de sista åren här nere vid sjön har verkligen varit regniga och kalla. Tyvärr är inte 2021 något undantag. Idag är det ok men veckan som kommer är bara för trist!

Jag startade project ” cambio stagione” vilket betyder byta årstid i min och tjejernas garderober igår. Nu har jag så mycket kläder och kartonger på övervåningen att jag inte ens orkar ta tag i det. Efter lunch blir väl bra? Prokrastinera mera…

Roasa bubbelgum min favoritfärg vår/sommar 21. Jag blir så glad och energifylld av rosa. Vilken blir din färg till sommaren?
I Italien men jag tror även i Sverige har det väl aldrig varit så färglatt som i år i folks garderober. Här i Italien är vi i sk gul zon än så länge. Restaurangerna har öppnat men man får bara sitta ute. Gym fortfarande stängda och utegångsförbud efter kl 22.00. Vaccinationerna går framåt, imorgon får 50-60 börja boka tid…jippi. Inte jag dock för jag är bara 25 🙂 .

Nej det var väl allt för idag. Kram från Comosjön!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.