FRÅN HEMMAFRU TILL SOCIAL MEDIA MANAGER OCH SÄLJARE!

Buonasera!
Jag kikar in igen, har jag saknat den här bloggen tro. Det som är härligt är att jag har bestämt mig för att jag skriver när jag känner för det. Bilderna får se ut lite som hejsan svejsan och ingen prestige bara kul.
Ibland får jag nypa mig i armen, som idag till exempel, nu har jag suttit vid datorn och jobbat i snart 12 timmar (inkl lite lunchpaus och en snabb promenad), i möten, skrivit mail till mina kunder, redigerat bilder till IG, skapat kampanjer i Ads Manager….snälla vem kunde ana att mitt liv skulle gå från slott till koja eller tvärt om. Allt beror på hur man ser på det.
Jag ser det illa fall som att var sak har sin tid 🙂 .

När jag var så där 10 år skulle jag bli artist och den drömmen hängde med fram tills gymnasiet. Där och då hade jag inga planer och ingen motivation heller för den delen. Efter något år började jag läsa in Naturvetenskapligtbasår på komvux och idéen att bli läkare som farsgubben började växa fram. Fick kanon betyg från NA men de räckte inte hela vägen utan jag bestämde mig för att studera i Tyskland, vilket var en lösning på 90 talet. Hej och hå efter en vecka hade jag träffat strandraggern och resten är ju history som man säger.
3 kids och en arbetsnarkoman gav inte mycket utrymme för karriär. Mellan 2:an och 3:an läste jag till mäklare, ideen var inte dum…

2015 kom det som skulle förändra allt! Cecilia, vill du ta över agenturen för Skandinavien? Hjälp, det går väl inte. Jag har ju tre barn 15, 13 och 8. Jag kan ju ingenting…jag har ju BARA varit hemma och tagit hand om ALLT i 15 år. Cecilia var inte en mespropp…go for it girl och här är jag 6 år senare med fantastiska kunder som jag verkligen tycker om, ett företag som producerar underbara damskor ( kunde ju varit muttrar ) och som att det nu inte skulle räcka har jag även blivit socialmedia manager, jag sköter allt på våra social kanaler; content ( fotografering), publicering, kampanjer, influencers etc.

Mitt motto är att prova, i värsta fall så misslyckas man….so what! Nu skall jag ner och fixa middag, ja jag gör fortfarande ALLT. Mina syskon och vänner tycker att jag är den värsta curligmorsan på planeten….bryr jag mig? Ja jag gjode det en gång i tiden men inte längre 🙂

Kram på er från ett lite kyligt men ändå vårigt Italien.
C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.