VILKEN SULA SKALL JAG VÄLJA?

I stora delar av världen just nu är det ett riktigt vinterväder. Det snöar, regnar, blåser och gatorna är inte alltid fria från snö och slask. Det är en skön känsla att känna sig trygg när man skall ut på stan eller ta bussen till jobbet. Här kommer årets skohack; köp stövlar eller skor med riktigt ordentliga gummisulor. En rejäl gummisula ger även stöd till vår kropp om vi har ett jobb där vi står och går mycket. Man kan ju undra varför man sätter en sula på skorna överhuvud taget och det är givetvis för att skydda skon och göra de mer hållbara. Ju starkare sula desto längre håller ju skon såklart.

In large parts of the world right now it is a real winter weather. It is snowing, raining, it is windy and the streets are not always free of snow and slush. It is a nice feeling to feel safe when you go out on the town or take the bus to work. Here comes this year’s shoe hack; buy boots or shoes with really proper rubber soles. A solid rubber sole also provides support to our body if we have a job where we stand and walk a lot. You may wonder why you put a sole on the shoes at all and it is of course to protect the shoe and make it more durable. The stronger the sole, the longer the shoe lasts, of course.

De vanligaste materialen av skosulor är läder och gummi. Lädersulan talar vi om lite längre fram när vädret tillåter oss att ha ballerinas och loafers ute. Dansskorna får stå i garderoben ett tag till, tills pandemi n är över 🙁 .
Hursomhelst av de två ovannämnda sulorna är ju gummisulan den med mest fördelar.
En sko sko med gummisula kan ju användas ” quattro stagioni” med andra ord i alla väder. Även på sommaren, framför allt i Skandinavien säljer jag det flesta skor med hel eller halv gummisula då regn tyvärr är en del av våra somrar i norden. När gatorna är våta eller snötäckta finns det väl egentligen inget bättre alternativ än gummisulan. Den ger oss ett stadigt grepp mot marken som gör att vi inte riskerar att falla och stå på näsan mitt i snön! Gummisulan är också ett mer ekonomiskt val om vi vill se det från den aspekten. Så ut och köp en riktigt bra vinterboot, det finns säkert många fina och bra skobutiker nära dig. Vi måste hjälpa de små företagarna att överleva denna kris!

The most common materials of shoe soles are leather and rubber. We talk about the leather sole futher on when the weather allows us to have ballerinas and loafers outside. Our dancing shoes have to be left in the closet for another while, until the pandemic is over :-(.In any case, of the two soles mentioned above, the rubber sole is the one with the most advantages.A shoe with a rubber sole can be used “quattro stagioni” in other wordssiutable for all seasons. Even in the summer, especially in Scandinavia, I sell most shoes with whole or half rubber sole as rain is unfortunately part of our summers in the north. When the streets are wet or covered with snow, there is really no better alternative than the rubber sole. It gives us a firm grip on the ground which means that we do not risk falling and standing on our noses in the middle of the snow! The rubber sole is also a more economical choice if we choose to look at it from that aspect. So go out and buy a really good winter boot, there are certainly many nice and good shoe shops near you. We must help small businesses to survive this crisis!

Jag skulle verkligen behöva lite input från er till nya intressanta bloggartiklar. Jag är en kreativ person men ibland så behöver man lite hjälp på traven. I Italien just nu så är vi tillbaka i en så kallad ” red zone”, vilket betyder att vi bara får handla mat och åka till jobbet. Barn från 12 år och upp har online undervisning. Jag skulle ju rest iväg på min årliga säljresa i slutet av januari för att visa vår nya fina FW 21/22 kollektion men det kommer tyvärr inte att bli av så vi häller tummaren att jag kommer iväg till påsk stället!

I would really need some input from you for new interesting blog posts. I am a creative person but sometimes you need a little help on the stack. In Italy right now, we are back in a so-called “red zone”, which means that we can only buy food and go to work. Children from 12 years and up have online lessons. I was supposed to go on my annual sales trip at the end of January to show our new beautiful FW 21/22 collection, but unfortunately it will not happen due to the situation in the world.  I hope I can go for Easter instead!

Hoppas att jag kunnat inspirera och informera. Har ni frågor eller tips, skriv gärna till mig som kommentar eller maila till:
Hope I was able to inspire and inform. If you have any questions or tips, feel free to write me a comment or an email to: ceciliaskor@gmail.com

” The way to a Woman’s heart is through her Sole”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.