VARFÖR EXISTERAR DEN HÄR BLOGGEN?

Vi tar det väl från början! Jag gjorde ju om bloggen från lifestyle till skoblogg i höstas. Ett val som jag absolut inte ångrar. Ju mer jag läser bloggar, lyssnar på poddar etc märker jag att jag vill lära mig saker och bli inspirerad inte bara se vad folk äter till middag! Det finns hundratals modebloggar men få som pratar enkom om skor.

Varför skor? Enkelt. Jag är gift med Andrea som är tredje generationen i Skofabriken Brunate som ligger mellan Como och Milano. För fem år sedan tog jag över den Skandinaviska marknaden och under tiden har jag även blivit Brunates “social media manager”.

Jag brukar alltid tänka att jag är lyckligt lottad som får arbeta med något som de flesta kvinnor ÄLSKAR…skor. Tänk om maken höll på med muttrar eller plastpåstar 🙂 . Våra skor är handgjorda, fantastiska damskor med de mjukaste läster och av de finaste skinn som existerar. Jag vet att jag är partisk men den kvalitet du får det pris du betalar en Brunatesko är unikt.

I bloggen vill jag lära människor om kvalitet, hantverket, trender, bakom kulisserna i en skofabrik mm. Vi befinner oss just nu i en mycket speciell tid och jag fick precis reda på igår att CIFF, mässan i Köpenhamn antagligen ställs in, jag kan inte komma in i Norge…Min resa till Skandinavien i februari som jag sett så mycket fram emot känns långt borta nu.

Jag tar ju också nästan alla foton som vi använder i våra kanaler. Förutom produktfoton. Det är något jag verkligen älskar och önskar att jag hade mer tid till. Syftet med bloggen är även att få folk att lära känna vårt märke, att butiksägare blir intresserade av våra fantastiska skor och att ni skall bli inspirerade att handla europeiskt, handgjort och välgjort!

Våra klackhöjder går från 1 cm – 9 cm. Vi har allt från ballerinas, loafers, stövletter, stövlar, sandaler, fodrat, flätat, mocka, nappa….you name it!Jag skulle bli jätteglad om ni ville skriva till mig på email eller dm på @ceciliaskor om vad ni skulle vilja läsa om.

Lite kuriosa om mig själv: Jag heter Cecilia och är 48 år. 3 barn ( 20,18 och snart 14). Jag är född och uppvuxen i Göteborg. Träffade min man i Tyskland i mars 1995. Jag älskar mode, mat och att umgås med människor. Jag bor vid vackra Comosjön och somrarna tillbringar jag i Bohuslän. Jag försöker att få i hop livspusslet med familj, jobb, hem , hälsa som alla andra och har tillit till att 2021 blir ett bra år!

Hoppas att jag kunnat inspirera och informera. Har ni frågor eller tips, skriv gärna till mig som kommentar eller maila till: mailto:ceciliaskor@gmail.com

“Pleasure in the job puts perfection in the work”
Arisotle

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.