MED VILKEN STIL FIRAR VI IN 2021?

Jag tror att de flesta av oss inte kan vänta på att säga hej då till året som gått. 2020 har varit en stor prövning för många både personligen och i business. Själv förlorade jag min älskade mamma i februari vilket har varit årets största sorg men även pandemin har satt stora spår. Mina barn som inte går i skolan sedan februari, mina kunder i Skandinavien som kämpar med att sälja skor om de ens kan ha butikerna öppna. Jag vill bara säga VÄLKOMMEN 2021. Jag har hopp och tillit att detta kommer bli ett år där vi kommer att se ljusglimtar men vi kommer inte att glömma det som varit på ett bra tag!

Hur firar vi in det nya året på torsdag? Kommer vi att köra myskläderna som varit oss så trogna hela 2020 eller vill vi sätta ett “statement”med den lilla svarta och säga -här kommer vi in med stormsteg för att erövra nya tider.

I Italien där jag bor lutar det mer åt en bekväm mysdress eftersom vi inte får bjuda in vänner och familj utan bara fira med de som vi bor med. Alltså det blir: jag, maken och våra tre härliga ungar. Jag äskar en chic pyjamas i cashmere i någon sober färg. För mig kan det vara lika snyggt under rätt förhållanden som en coctailklänning. Jag har sett att HM premium har fina cashmereplagg till hyfsat bra priser.

Denna ljuvliga högklackade stövlett är en nyhet i Brunates sortiment online . Den är gjord i mocka och nät! Bara så läcker.
En vacker dukning kan ju göra Nyårsaftonen till en härlig upplevelse även om vi sitter i mjukiskläder! I Italien måste man äta linser på nyår det sägs att det bringar in “money” till det nya året.

Guld, svart och vitt är väl färgerna som representerar bäst lyx ovh elegans och det är ju så vi vill ha det den sista dagen på året!

För dig som ändå kommer att gå på en mindre tillställning på Nyårsafton, GÅ “all in” , gör det för oss andra som sitter hemma i pyjamas 🙂 . Ta på dig den lilla svarta och överdriv med bling bling både på skor och accessoarer. Den lilla svarta behöver ju inte vara så liten. En snygg klassisk svart klänning eller jumpsuite bör finnas i var kvinnas garderob! Och så klackar förstås…

Jag önskar er alla som läser min blogg ett gott slut på ett mycket ovanligt år och en fantastik början på det Nya. Kommer du fira in året i myskläder eller den lilla svarta?

Hoppas att jag kunnat inspirera och informera. Har ni frågor eller tips, skriv gärna till mig som kommentar eller maila till: mailto:ceciliaskor@gmail.com

“For last Years Words belongs to last Years Language.
And Next years words await another voice.”
T.S. Eliot

Bilder: Pinterest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.