5 TIPS FÖR DIN SHOPPING

Mitt fösta blogginlägg handlar självfallet om skor. Nu är det höst och finns det något bättre än att handla nya skor till den här årstiden. Stövletter, stövlar, loafers etc , dessa darlingar behöver ju inte vara varken supervarma eller praktiska. Vi kan bara njuta. Jag tycker om att följa trender till en viss punkt men då jag är trygg i min egen stil så utgår jag oftast från mig själv. Här kommer mina 5 bästa tips till ett ( eller två ) nya inköp hos din skobutik.

 1. Passform: gå ut i butikerna och prova massa olika skor. Se vilka modeller som sitter skönast på just din fot.
 2. Behov: vad för skor behöver du komplettera din garderob med i höst? Har du inventerat ännu?
 3. Styling: ta med bilder på outfits ( från Pinterest tex) som du vill matcha skorna med.
 4. Hållbart : Leta gärna efter en sko med bra och lätt sula tex, XL extralight, bekvämare att ha lätta skor på fötterna och för det mesta går inte dessa sulor sönder så fort.
 5. Positiva effekter: Skor gjorda av skinn både ut och invändigt och är både skönare, snällare och mer hygieniska för din fot. Kanske tar det några dagar extra att gå in dem men det är det värt!

Givetvis kommer jag i bloggen att inspirera till att köpa hållbart. Inköp som du kan stå för. Kvalitet, kärlek och historia är några av ingredienserna i Brunates fantastiska kollektioner. Bakom en handgjord skinnsko ligger ungefär 200 arbetsmoment. Om man vårdar sina skor kommer man kunna njuta länge av sina nya ögonstenar. Kommentera gärna om det finns ämnen inom sko och mode ni vill veta mer om!

Good Shoes take you Good places

4 thoughts on “5 TIPS FÖR DIN SHOPPING

 1. Har du helt startat om bloggen? Inget syntes på några dagar och nu är allt gammalt borta.

  1. Ja så är det! Behövde höra en reset och komma tillbaks till min ursprungliga plan! Skriva om skor, trender, mode etc!
   Kram C💕

   1. Ok, då vet jag. Kommer dock att sakna dina vardagslivsinlägg. Hoppas det blir sådant också. 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.