JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV!

IBLAND MÅSTE MAN SÄGA NEJ

Godkväll kära bloggvänner!
Idag har även ballerinan börjat skolan och hon verkar nöjd med nya lärarna, vi får se hur länge det varar 🙁 . Igår kväll var vi ute med våra fina vänner på middag. Vi tog deras båt till andra sidan sjön till ett fantastiskt hotell som heter www.mandarineoriental.com och vi åt på deras fiskrestaurang. Otroligt gott! Italiensk mat…alltså behöver jag säga mer?

Jag är så stolt över mig själv därför att efter 48 år har jag börjat känna igen ett mönster i människor som vill manipulera mig. Idag hände en sådan incident, jag går inte in på detaljer men jag lyckades att sätta mig och min lilla dotter äntligen i första rummet och säga nej till ett förslag som var intrasslat i ren och skär manipulations teknik. Jag har också tittat på youtube videos för att få instrument till hur man skall hantera manipulativa människor. Jag är ett perfekt byte för dem men nu känner jag vibbarna redan innan deras plan går av stapeln så jag kan mota Olle i grind som tur är, det tog dock ett halvt sekel att lära sig! Du är inte en dålig människa bara för att du tänker på dig och din familjs bästa innan alla andra skall ha sin del av kakan. Man kan inte ta ansvar för andra människors livsval. Nog om detta….

Idag börjat dansaktiviterna som i år lagts senare och på dagar som passar sämre. Det är bra att tugga i sig och försöka organisera sig så gott det går! Jag har gjort en paj till middag med rödlök, zucchini och bacon. Jag var själv på lunchen och passade då på att sätta i mig 200 g oxfile…hehe! Måste ha protein nu när jag börjat gå till gymet igen! Ha en fin kväll!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV!

  1. Bravo! Jag jobbar också på att säga nej till människor som egentligen bara utnyttjar men inte ger något utbyte tillbaka! Stå på dig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.