TORSDAGSVIBBEN!

DET GÅR BRA NU

Godkväll kära bloggvänner!
Jag har börjat att acklimatisera mig här i Moltrasio nu. Ballerinan har ju inte börjat skolan ännu så riktigt bra rutiner har inte alla i familjen fått in om vi säger så. Jag är glad och stolt över att ha börjat gå till gymet igen. Maten och träning flyter på bra. Sömnen är det sämre med, har svårt att komma till ro på kvällen.

På bilden ser ni riktigt smarriga smörrebröd som jag blev bjuden på hos mina fina kunder i Danmark. Alltså jag älskar dessa konstverk.
Jag har fortfarande en himla massa kläder och skor som skall in i garderober och skåp, hur tråkigt är inte det.
Jag känner mig otroligt fokuserad och ovanligt klar i skallen dessa dagar. Jag tror det beror på att jag jobbar riktigt hårt med att koncentrera mig på en sak i taget. Jag har skrivit upp scheman på när jag skall jobba/ träna etc. Som idag tex, jag bestämde mig för att sitta med jobb nu på eftermiddagen och förmiddagen ägnade jag mig ENBART åt mat, tvätt och annat skoj 🙂 .

Ikväll blir det Fish tacos in the house, jag gör med scampi, hur gör ni? Ha en fin kväll!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.