TILLBAKA I MITT ITALIENSKA PARADIS!

3000 KM PÅ EN VECKA

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Japp så var man äntligen tillbaka i Italien och Moltrasio. Jag kom hem igår eftermiddag efter att ha kört på som en galning från Danmark. Jag räknade ut att jag måste kört runt 3000 km på en vecka så jag är rätt mör. Kunde knappt somna igår då jag skakade av trötthet. Men tillslut kom John Blund och jag fick ca 9 timmar..underbart!

Idag har jag givetvis varit och storhandlat vilket är en av mina favorit sysslor. Jag har handlat så mycket god mat och jag är super taggad på att laga den. Hela eftermiddagen har jag fixat här inne i mitt kontor och jag är inte färdig på långa vägar. Det är väldigt komplicerat allting här i Italien, bara att gå till gymet ( måste boka tid ) är ett projekt med munskydd, ta temp etc. Jag måste tillbaka dock, de få muskler jag hade har tynat bort under pandemi 🙁 .

Det var mulet och lite kyligt i morse när jag vaknade men nu har solen tittat fram. Skall ta en sväng till min härliga kompis C med en bakmaskin och en stol som hon skall få. Jag har typ alla väskor med kläder kvar men det får bli en annan dag. Ville bara titta in här då jag inte skrivit på ett tag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.