SOMMARENS GODASTE LUNCH OCH SHOPPING I HÖGANÄS!

SWEDISH GRACE

Godmorgon kära bloggvänner! En liten uppdatering från min säljresa. Jag har sovit i Smygehamn i natt för att att åka vidare mot Ystad nu på morgonen. Sista dagen i Sverige idag. I eftermiddag mot Köpenhamn och så småningom mot Italien. Vaknade med värsta huvudvärken som antagligen beror på att jag bara smällde i mig en Snickers till middag!

Lunchen på www.garagebar.se i Höganäs var den godaste jag ätit på hela sommaren. Varför är det sä jefla gott med fett, salt och sött? Jag försöker ju att gå ner i vikt så bara lunchen gav mig alla mina dagliga kalorier och så en snickers på det! Grym matdag….

Efter lunchen blev det ett besök på outleten i Höganäs. Älskar den butiken. Jag köpte rosa koppar i två storlekar från Swedish Grace och några assietter och skålar. Får komplettera mer senare. Jag skall slänga ut alla fula uddakoppar med disneyfigurer, fotbollslag etc. Jag är så pepp på att komma tillbaka även om det inte kommer att bli som vanligt. Det känns ju extra viktigt i dessa tider att ha ett hem man trivs i. Jag skall fixa mitt hemmakontor/garderob/sjömannens rum. Har haft ett riktigt bra matflow hela sommaren så jag också fram emot italienska råvaror och att få laga riktigt god och nyttig mat!

Frukosten serveras inte förrän kl 08.00 vilket jag kan tycka är lite sent men ingen fara, jag får hålla mig. I morgon har jag två möten i Cph men lördag blir en softdag med inspiration, besöka i min favvobutik för fler diadem och klämmor. Lunch på Joe and the Juice, tar alltid en Hell of a nerv och en Tunacado sandwich. Ha nu en fin torsdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.