NYTT INKÖP TILL FRU G!

DAGS ATT BÖRJA PLANERA

God förmiddag kära bloggvänner!
Ok nedräkningen har börjat och melankolin börjar smyga sig på. Dagen i Gbg var supermysig förutom någon timme på förmiddagen med hormonstinna tonåringar som inte kunde komma överens 🙁 . En förtvivlad ballerina i Italien som var tvungen att avbryta sitt läger då antagligen en vän som var med är positiv! Kan inte denna pandemi ta slut snart!

Jag har suttit några kvällar i rad i min favvofåtölj och druckit the och svurit över att jag inte haft ett litet bord där jag kan ställa min kopp! Snacka om världsliga bekymmer…Hur som helst hittade vi ett bord på www.svenssons.se som vi inte kunde stå emot! Nu kan jag slappna av igen!

Jag vet inte hur ni fungerar men jag är ett kontrollfreak när det kommer till julen. Nu har jag suttit här i min fåtölj och klurat på julkappar som skall inhandlas. Jag vill helst vara färdig i slutet av november med allt! Jag har nu skapat mig en “board” som heter julkappar i min nya favorit app; Trello. Jag måste säga att jag är fantasifull och älskar att ge så det tynger mig verkligen inte att köpa klappar till nära och kära 🙂 . Det blir jul i Italien i år då vi inte varit där på länge nu. Jag älskar Italien men fira jul det kan de inte. Mitt hem är dock i klass med “ett päron till farsan firar jul” om ni sett den filmen. Jag skall upp på berget och ta med lite vitmossa hem också, går inte att hitta i Italien. Bilen kommer även att fyllas med pepparkaks och glöggkryddor, sirap, senap och annat gott man kan behöva för att få en riktig Astrid Lingren jul i Moltrasio. Annat gott som alltid får hänga med hem är fonder, vaniljsocker, bakpulver, lingon, bullformar, kardemummakärnor, spiskummin…etc..etc.

Jag håller på att koka jordärtskockor till en puré som sedan skall serveras med kyckling och sallad till lunch! I kväll blir det ” due spaghetti al pomodoro”, mannen har abstinens 🙂 . Nej nu skall jag hoppa in i bilen och köra till Ica för att hämta ut ett paket som kommit från MANGO. Ballerinan har handlat. Jag hoppas ha disciplin till att gå en promenad efter lunchen. Gårdagens shoppingdag gav mer resultat i stegränkaren än vad mina promenader gör så…just saying. Underskatta aldrig en bra shoppingdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.