MIN NY ( GAMLA ) HANG UP!

ORDNUNG IN THE HOUSE

Godmorgon kära bloggvänner! Klockan är kvart över sju och jag har varit uppe ett bra tag! Varför sätter du klockan på 06.30 på semestern undrar ni kanske. Jag är som mest produktiv på morgonen plus att jag älskar tystnaden och att få äta frukost i lugn och ro. Idag blir det en heldag i Gbg med 2 av 3 barn. Shopping inför skolstart, sushilunch som lilla A har beställt och ikväll blir det middag på www.totale.se med finaste vännen M 🙂 . Jag vill även hinna med ett besök på graven och en biltvätt de luxe!

Jag är helt fixerad just nu av att organisera och få ordning. Jag kan ligga timmar framför youtube och kolla på amerikanska videos om hur man organiserar sitt skrivbord, sin planner, trello, you name it. Det har gått så långt att jag gjorde en rejäl beställning från www.bookbindersdesign.com med massa fint, bla präglad box och note book. Allt skickas till Italien. Jag vet att jag har skrivit om detta förr men jag kan inte få nog. Lite som och ligga och kolla på träningsvideor och samtidigt smälla i sig en stor godispåse!

Idag ösregnar det här på ön så det passar ju bra med en dag i “storstaden” . Nu blir det ju lite yoga och sedan skall resten av gänget upp! Nej, jag hade inte mer på hjärtat för den här gången! Ha en fin onsdag!

Con affetto Ceci

Bilder:Pinterest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.