IDAG ÄR EN VIKTIG DAG!

NYA SPÄNNANDE UTMANINGAR

Godkväll kära bloggvänner!
Idag är en viktig dag för två av familjemedlemmarna. Mina två första små ungar som det bara är 20 månader emellan, sjömannen som kom till oss i slutet av december 2000 och ballerinan som föddes för exakt 18 år sedan idag! Tiden har verkligen flugit iväg.

Ballerinan är ju i Italien på ett dansläger för ovanlighetens skull…hehe! Hon har längtat efter denna dag då hon på pappret nu är en självständig kvinna! Självständig har hon varit sedan barnsben. Hon började åka utomlands själv på konståkningsläger redan som 6 åring. och som 10 åring var hon två veckor i England och nu är hennes största dröm att komma in på Accademia di Danza i Rom! Vi håller tummarna och grattis till dig min underbara unge!

Den här lille mannen som har festat rejält den här sommaren men också mäktat med 1 1/2 jobb har idag börjat en utbildning på IHM som internationell säljare. Utbildningen är två år och vi önskar honom lycka till och förhoppningsvis har han hittat rätt. Tyvärr kommer de fem första veckorna vara onlineundervisning vilket är öken för en sådan ubersocial person som han är. Det är bara att gilla läget!

Nej nu skall jag ner och börja med middagen! Det blir ravioli med burro och salvia! Lilla A har gjort en frozen cheese cake dagen till ära!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.