JODÅ…IDAG HAR FRU G NY ENERGI!

ATT PACKA IHOP SOMMAREN

Godmorgon kära bloggvänner! Söndag och klockan är snart 8. Jag har varit vaken ett bra tag medan alla andra sover som tur är. Jag kände redan igår kväll att min sinnesstämning började återgå till den mer positiva sidan. Jag är ju inte “mellanmjölk” för fem öre, aldrig varit och kommer antagligen aldrig att bli. Det är högt och lågt som en berg och dalbana. Hur som helst så var vi ute och käkade igår här på ön och det var riktigt trevligt och gott. Jag är dock lite små sur för jag kommer inte ut och promenera då det blåser småjävlar som vi säger. Vädret är närmast sagt ostadigt, regn, sol, vind, hagel…

Ikväll åker sjömannen till Gbg för gott den här sommaren. Nya äventyr på gång. Jag och maken kommer att börja städa ur huset och jobba en del den här veckan. Lilla A skall väl plugga tänker jag. Italienska skolan snålar inte med att ge sommarläxor till sina elever. Att packa i hop efter sommaren och stänga sitt hus är ju värre än att packa ner julpyntet i januari. Det var 11 sommaren i vårt fantastiska sommarhus här på västkusten. Jag har spenderat 48 somrar här i Rågårdsvik och detta är Sverige för mig. Skaftö ligger bara 12 mil norr om Gbg så det är inga problem att åka ner över dagen om man vill få lite storstadskänsla. Lite som hemma i Italien. vi bor vid fantastiska Comosjön i en liten by men Milano ligger bara 3,5 mil söder om Como 🙂 .

Jag tror att vi börjar med garaget idag. In med cyklar sjöboden, ner med pingisbordet och sedan jobbar vi oss successivt mellan rummen här i huset. Augusti kvällarna är ju ändå lite magiska. Tycker det är rätt mysigt att det blir mörkt lite tidigare nu. Jag har sett att vi skall få sol i två dagar men temperaturen kommer att sjunka drastiskt. Jag har ju återgått till min app wellobe, innan hette den viktklubben. Vikten rusar iväg om jag inte har ett minimum av kontroll av vad jag stoppar i mig! Tycker att den funkar superbra. Nej nu skall jag ta och instagramma. Ni följer väl oss på www.instagram.com/brunateofficial och mig på www.instagram.com/ceciliaskor.
Idag skall jag försöka mig på att laga en fläsksida i ugnen. Det tar tre ca 3 timmar. Lär bli mycket intressant.

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.