HUR MÅR JAG?

CECI SPECKULERAR

God förmiddag kära bloggvänner!
Sommaren 2020 börjar lida mot sitt slut. Om en vecka börjar jag min säljresa genom Sverige och Danmark. Jag ligger här på ballerinas säng och försöker att komma på hur det känns. Jag kan väl börja med att säga att det inte varit den bästa sommaren i mitt liv. Underbart så klart att haft möjligheten att vara i Sverige och träffa vänner och familj. Framförallt har jag ju fått curla sjömannen med ägg och baconfrukostar…hehe! Mitt dilemma är ett enda och det är att jag lägger ner otroligt mycket tid och energi på saker jag egentligen inte är speciellt bra på eller blir glad över heller för den delen. Jag skall inte säga att jag avundas de människor som viger sina liv åt sina passioner och övertygelser. Jag blir bara lite ledsen när jag tänker på att jag gör inte det!

By the way…jag blir helt galen på WordPress allt tar sån jäkla tid och det blir tokigt hela tiden 🙁 . Hur som helst mina barn är ju mitt liv men nu börjar även minstingen att bryta sig loss, vilket är helt rätt men det gör mig en aning rädd då jag, en italiensk hemmafru i 15 år byggt upp så mycket identitet i den rollen att jag fortfarande efter 5 år som skoagent, 2 år som social media manager inte riktigt kan ta mig själv på allvar och respektera min yrkesroll. Det är som jag knappt är värd att jobba och skita för ett ögonblick i alla andra. Jag vill INTE att mina tjejer skall växa upp så det tror jag inte då min egen mamma älskade sitt jobb och jobbade heltid i 40 år på akuten på Sahlgrenska. Allt handlar om val man gör under livets gång.

Tyvärr lever vi ju i en underlig tid då min bransch så som många andras har det riktigt tufft just nu och ingen vet vad som kommer att hända. Redan innan Corona var det svårt att sälja en kvalitetsprodukt och nu kan det gå åt två håll enligt mig. Antingen kommer kvinnor att satsa på kvalitet och hållbart, på riktigt! Produkter som tillverkas i Europa under civila och humana förhållanden eller så kommer man köpa som man tyvärr gjort den senaste tiden, sneakers made in China. Och tro mig även sneakers som kostar skjortan görs på andra sidan jordklotet 🙁 . Vi får se….vad tror ni?
Jag har redan förberett pannbiff till lunch och ikväll skall vi ut och äta!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.