REGNET ÖSER NER OCH WORDPRESS SPELAR MIG ETT SPRATT!

MAN BLIR SUGEN PÅ NYA HÖSTSKOR

Godkväll kära bloggvänner! När jag nu äntligen fick ett ryck att blogga har WordPress gjort om hela sin layout. Säkert jättebra men nu måste jag ju lära mig den oxå. Det var så enkelt och lätt innan.
En liten uppdatering: Sommarvädret är ett minne blott, regn och rusk här på västkusten. Sjömannen är i stan, kommer i morgon. Ballerinan är tillbaka i Italien på dansläger och lilla A som blivit en fullfjädrad tonåring denna sommaren är föga entusiastisk att behöva umgås med sina päron 🙁 .

Höstens skor och kläder älskar jag! Den här stövletten i mjukaste läder från Brunate är för läcker. Som sagt färgerna i höst blir mycket brunt, rost, bordeaux, rött, grönt, blått…härliga intensiva och djupa nyanser. Somvanligt går man från flip flop direkt till stövlett. Vi kommer nog att se en del loafers också till hösten vilket glädjer mig. Det verkar ju som att sneakerstrenden kanske minskar en aning, det är vad jag hoppas på alla fall!

Det värsta med det här vädret är ju att man vill äta hela tiden. Jag är vrålhungrig fast jag satte i mig tre knäckemackor med skinka och gurka för en timme sedan. Ikväll blir det bara lite tacorester , det är ju inte fy skam det heller! Jag har sett 2 säsonger av en ny serie på Netflix som jag tyckte var helt suverän: Dirty John heter den. Nu skall vi se om allt funkar som vanligt när jag skall publicera detta inlägg, spännande! Ha en fin torsdagskväll.

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.