SEMESTERN ÄR INTE SLUT FÖR OSS ITALIENARE….

…4 VECKOR KVAR!

IMG_8103

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag är det väl många i Sverige som börjar jobba, plugga etc. Personligen tycker jag om när man får komma tillbaka till rutiner men vi ( barnen ) har ju en månad kvar innan skolan sätter igång. Den börjar den 14 september och vi hoppas innerligt att tjejerna kan gå dit. Mina döttrar har ju haft onlineundervisning sedan den 22 februari så jag kan tala om att de är rätt trötta på den metoden nu. Läste att diskotek och barer stänger i Italien igen…vad trodde man 🙁 . Jag har sett instastories från barnens vänner som dansar på smockfulla dansgolv runt om i Italien.

IMG_8111

Jag och ballerinan hade ju en heldag i Gbg för en vecka sedan med skönhets och nagelvård, shopping och fantastisk lunch på Tyska bron. Den här trevliga restaurang kan jag verkligen rekommendera.

Måndag och det betyder dra åt svångremmen som vanligt. Jag ger aldrig upp…hehe. 4 kg vill jag gå ner, att det skall vara så förbaskat svårt. I teorin är det hur lätt som helst! Det sägs ju att det beror 70% vad man stoppar i sig och 30% på träning vilket är bra för min del som inte är en sportig person.

IMG_8115

Vi kan alla fall inte klaga på vädret dessa sista dagar innan skola och jobb drar igång igen. För oss råder ingen väderstress då förra året hade vi 30 grader fram till början av oktober! Sjömannen börjar på Ihm nästa måndag så vi kan få umgås lite med honom nu innan vi drar tillbaka. Tänk att han har bott i Sverige i 4 år…helt otroligt. Han har inga planer för tillfället att flytta tillbaka till Italien. Hur kan man inte vilja bo i Italien tänker ni, det är ett underbart land att semestra, äta och shoppa i men bo där, komplicerat tro mig!

Ha nu en fin dag! Är ni tillbaka på jobbet eller har ni fortfarande semester?

Con affetto Ceci

2 thoughts on “SEMESTERN ÄR INTE SLUT FÖR OSS ITALIENARE….

 1. Hej på dig
  Du skriver så fint. Här är det semester året runt då jag är ung pensionär (lever m äldre man därav). Vi ska genomgå cancerbehandling nu i höst och hoppas på många fina dagar ännu innan höstmörkret lägrar sig ♥️
  Kram

  1. Hej Lotta!
   Tack för din fina kommentar! Massor av styrkekramar inför cancerbehandlingen😍.
   Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.