HÖSTENS HETASTE FÄRG!

TESTA DI MORO

brun outfit 1

Godförmiddag kära bloggvänner! Börjar vi bli sugna på höstmode nu eller? Jag är det i alla fall. Till min stora glädje kommer en av mina favoritfärger att dominera denna höst: mörkbrunt eller testa di moro som vi säger på italienska! Jag tycker att brunt är otroligt elegant. Passar ju oss som är ( fake ) blonda och lite bleka i hyn. Personligen föredrar jag accessoarer i gult guld tillsammans med brunt men silver och rosa funkar ju oxå! BRUN SNÖRSKO

Den här fantastiska knytskon från BRUNATE är en bestseller. Den här varianten kommer ut i onlineboutiqen på tisdag om jag inte förstått fel. Materialet är mocka. Det är ju givetvis en mycket speciell tid vi befinner oss i. Modebranschen har väl inte fått ett lika hårt slag som resebranschen men dock en brant uppförsbacke 🙁 .

brun outfit

Vad tycker ni om den här outfiten? Personligen får den mig att jubla. Alltså mörkbrun sidenblus, hur fint är inte det! Det finns säkert fler än jag som har suttit i karantän och Pinterestknarkat men nu vill man ut igen även om jag är rädd för att det kommer ta lång tid innan vi kan återgå helt till det normala.
Vilken är er favoritfärg på hösten?

Con affetto Ceci

 

Bilder: Pinterest

 

2 thoughts on “HÖSTENS HETASTE FÄRG!

  1. Så trevligt att läsa dina inlägg! Bra blandning med både mode, recept och vardag, Heja dig! (Jag läser alltid dina inlägg men kommenterar inte så ofta). Hälsningar Katrin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.