ETT ÅR ÄLDRE MEN DOCK EJ KLOKARE!

IDAG SKALL JAG ÄNDRA MINDSET

IMG_7992

Godmorgon kära bloggvänner!
Japp idag fyller jag 48 år, det ger mig ingen direkt ångest bara lite melankoli. Första födelsedagen utan mamma, jag drömde om henne i natt kom jag på nu. Jag ligger här i min säng och jag sa till tonåringarna ( 3 för tillfället ) som är ute halva nätterna att de inte behöver gå upp tidigt och sjunga för mig!

Kom tillbaka igår efter 3 dagar i Gbg då ballerinan tagit balettlektioner. Det blev en del shopping också.

IMG_7994

På bilderna förbereder jag bordsdekorationen till en tjejmiddag jag hade förra veckan. mer om den i annat inlägg! Usch vad sliten jag ser ut på korten.

Just det 48 idag och jag VILL lägga om mitt liv. Eller rättare sagt jag vill ändra mitt mindset! Jag vill börja bry mig om mig själv lite mer och alla andra lite mindre. Jag tar på mina axlar hela min omvärlds mående. Många i min närhet vet precis hur de skall manipulera mig. Sååå hur börjar jag dagen på mitt nya liv, jo en morgonpromenad. Tro mig jag har bara pw en gång på hela sommaren. Sen skulle jag vilja köra min 10 minuters morning yoga! Efter 5 veckor börjar revbenen att återgå till det normala, fy f..n vad jobbigt det varit. Jag är nöjd med mig själv för jag köpte med mig två tårtor från ett bageri i Gbg så jag slipper baka idag!  Inte likt mig 🙁 .

IMG_7993

Nu skall ju sommaren komma tillbaka efter att hela juli haft sämsta vädret på 50 år. Jag skall försöka få lite färg på fläsket och ta mig några härliga bad. Säg vad ni vill som bor runt om i landet men baden på västkusten är oslagbara! Nej nu skall jag ner och äta en god födelsedagsfrukost! Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

4 thoughts on “ETT ÅR ÄLDRE MEN DOCK EJ KLOKARE!

  1. GRATTIS bästa Cecilia, håller med dig om alla ändringar du vill försöka börja med 👍 lyckas du så berätra hur 😁 Önskar dig en fantastisk födelsedag 🌹🇸🇪🥂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.