“LYXLIVET” I ITALIEN ÄR ETT MINNE BLOTT!

SEMESTERN BÖRJAR I SEPTEMBER

HOS KRISTINA

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag ryckte upp mig i morse, kändes väldigt bra! Gårdagen var en riktig skitdag! Jag gick upp och tog tag i tvätt, duschade, frulle och jobb ( håller på att beta av massa mail som ligger och skaver ) . Barnen har precis ätit frukost när det snart är dags för lunch ( sånt är jobbigt tycker jag ) 🙁 . Jag är heller inte van att bo tillsammans med en testosteronstinn 19 åring som sitter och skriker framför sitt PS4…Han skall snart gå till jobbet ( puh ), dubbla skift kommer nog inte hem förrän i natt. Jag har bjudit ner professorn på middag ikväll så även han får lite energi. Blir en sväng till köpcentret i Uddevalla oxå! Imorgon får jag underbara gäster, det ser jag verkligen fram emot.

Som sagt sötebrödsdagarna vid Comosjön känns långt borta nu….hehe, jag hoppas att ni som läser bloggen förstår er på Gbghumor och ironi 🙂 . Sitta i goda vänners lag och dricka bubbel gör jag även här på Skaftö som tur är men somrarna är dock mer intensiva än resten av året! Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.