UPPDATERING FRÅN BOHUSLÄN!

LITE SLITEN TROTS SEMESTER!

IMG_7916

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Jag har ju varit i Sverige i snart 10 dagar och har väl inte direkt kommit in i något semestermood ännu! Resan gick bra, jag körde på som vanligt i 2 dagar och kom fram lagom till middagen söndagen den 19/8

Vädret här på västkusten har ju visat sig från sin absolut sämsta sida. Svinkallt och regnigt. Inga promenader, ingen yoga utan jag har nog gått in i en negativ spiral. Netflix och Svt play går varma på datorn och idag har jag inte kommit ur pyjamasen ännu 🙁 . Jag är ju inte van att ha tre barn som skall servas….ja, jag curlar!

IMG_7920

Har varit lite orolig för att jag inte skulle komma in i Norge på mässan i augusti men just nu ser det ut som det kommer att funka, tack och lov. Kommer att bli en ovanlig säljperiod är jag rädd för. Euron har gått ner lite så det är ju positivt för businessen, alltid något! Jag skall hoppa in i en dusch snart och där efter ta en stark kopp kaffe för att kunna få lite jobb gjort nu på eftermiddagen.  Alla syskonen är i Sthlm och det är jag barnen och professorn kvar. På fredag skall jag ha tjejmiddag och håller på att spåna på en intressant meny, italiensk mat givetvis!

IMG_7917

Just nu håller jag på att titta på en serie på Netflix som heter Broadchurch, helt ok men inte den bästa jag sett. Nej det händer inte så mycket just nu, vill typ bara äta hela tiden och chilla! Har inte badat i år ännu men fingret är fortfarande lite svullet och stygnen har inte läkt helt så bäst att ta det lugnt med vatten.

Ha nu en riktigt fin tisdag. I kväll blir det nog någon asiatisk kyckling till middag. Sjömannen får åka och handla efter jobbet 🙂 .

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.