RETROAKTIV VARDAG!

HERE WE GO AGAIN!

IMG_6732

Godmiddag kära bloggvänner!
Jag sitter (NB inte ligger ) i min soffa med paltkoma. Alltså jag åt så mycket till lunch att magen står i fyra hörn. Rester, inget sexigt, krispigt recept…bara gamla rester. Hur som helst så har vardagen tagit fart här nere i Italien efter 4 månader på paus, helt plötsligt dansas det varje dag i veckan och mamma är taxichaffis. Barnen vill ju hellre träffa vänner än att vara med sin gamla morsa och det har jag full förståelse för men det är ju inte som när vi var små och kompisarna bodde på samma gata, nej här skall det köras över hela Comoprovinsen för att ses. Jag hoppas att jag och min fotmodell och vän C kan ses en liten stund idag för att ta bilder på ballerinan ni ser här ovan. Det är så vidrigt varmt bara 🙂 . En köttfärssås står och puttrar på spisen och kanske om jag skulle ta tag i sjömannens rum aka mitt kontor där det som vanligt råder ett mindre kaos.  Jag har börjat lyssna på Camilla Läckbergs andra bok om Fay, vingar av silver…den börjar att ta sig så smått! Eftersom många av poddarna jag lyssnar på tagit semester blir det ljudbok.

Ville bara kika in, märker att folk läser och skriver mindre i bloggvärlden under sommaren. Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “RETROAKTIV VARDAG!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.