ATT DRA NER PÅ KRAVEN!

SOMMAREN ÄR HÄR!

IMG_6427

ROSABUBBEL

Godmorgon kära bloggvänner!
Ja vad gör man egentligen på dagarna? Tycker inte jag får gjort något vettigt. Igår var jag i Milano och lämnade in bilen på service, den skall hämtas idag! Eftersom Volvo ligger nära IKEA blir det en sväng dit. Jag har fått en lista av vänner som behöver diverse smått och gott från det stora varuhuset. Själv behöver jag bara vita servetter 🙂 .

Bloggningen sitter långt inne just nu så jag har bestämt mig för att inte redigera och fixa till bilderna så mycket då det tar tid. Jag tror att ni föredrar ett blogginlägg med halvsnygga bilder framför ingenting alls. Det är min styrka! Allt behöver inte vara perfekt, det är bättre att få det gjort.

IMG_6447

PRINSESSTÅRTA

I fredags firade vi midsommar med bästis G och hennes familj. Vi satt ute i trädgården och kvällen var magisk, så som vår mat och dryck. Igår kväll firade vi nonno som blev 90 och ikväll blir det middag med svenskgänget. Som sagt det är mycket nu!

Sommaren är äntligen här…yeah 🙂 . Det är varmt och fuktigt. Man mår bäst innan 09.00 och efter 19.00. Facetimade i 30 minuter med sjömannen i morse som skulle iväg till jobbet. Energin är laddad. Tjejerna sover forfarande. Ha nu en härlig tisdag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.