GLAD MIDSOMMAR!

ITALIEN LEVERERAR SOL 🙂

mina hortensior

DEN BLOMSTERTID NU KOMMER

Goddag kära bloggvänner!
Japp det blir som det blir med den här bloggen! Jag vill i alla fall kika in och önska er en Glad Midsommar! Det var redan planerat att vi skulle vara i Italien på Midsommar i år då nonno fyller jämt på måndag. Givetvis är det kanonväder i Bohuslän men det kommer fler tillfällen, inte nästa år heller dock eftersom båda flickorna har slutexamnar från gymnasiet och högstadiet.

Jag och bästis G slår ihop våra familjer ikväll för att fira en sen påsk, tre födelsedagar, 6:e juni och Midsommar, allt på en gång. Det blir traditionellt “julbord” med allt vad det innebär minus julskinkan 🙂 .

arese

TRE SMÅ GUMMOR SKULLE GÅ EN GÅNG…..

Vädret borde hålla i sig. Det mulnar på nu mitt på dagen men i eftermiddag borde solen komma fram igen. Jag kommer att duka ute i trädgården med blommor, ljus, lampor etc. Jag har inte haft middagsbjudningar på evigheter. Jag älskar dukningen mest av allt. Måste ta med en liten midsommarstång från Sverige till nästa sommar!

Jag och tjejerna var och shoppade loss för några dagar sedan, då ser man ut som bilden här ovan. Jag tycker att det är vidrigt med dessa munskydd 🙁 .

kranaar blommor

MIDSOMMARBLOMMOR

Tjejerna skall ut på varsitt håll i eftermiddag så jag måste skynda mig nu att få saker och ting gjorda. Jag tänkte grilla en laxsida till lunch med grönsaker som tillbehör. Nej nu måste jag sätta fart. Hur firar ni idag? Ha en fin fredag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.