EN FÄRGSTARK SÖNDAGSMORGON!

ROSA ÄR MIN FÄRG!

donut

DUNUTS

Godförmiddag kära bloggvänner!
Tänkte bara titta in innan jag skall börja med lunchen. Idag blir det en enkel pasta med scampi, vitlök, chili och körsbärstomater. Om vädret håller i sig tror jag att vi äter ute i trädgården men det ser lite mörkt ut över sjön.

Denna söndag har börjat bra, jag och Mr G pratar jobb, jobb och mer jobb! Lilla A har gett mig en pedikyr och glänsande röda naglar på tårna. Lyx 🙂 . Jag och min vän C aka skomodell C skulle ha tagit bilder idag men vi väntar tills i morgon då vi har mer tid och det inte är så mycket folk i omlopp. Jag köpte fyra härliga donuts som jag använt till en skobild i morse! Ingen av oss här hemma kommer att äta upp dem tror jag….personligen gillar jag bara vanliga enkla donuts med socker på. Dessa har även jordgubbsmarmelad inuti. Blir väldigt sött!

Ha en fin söndag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.