ÄLSKAR MIN NYA FRISYR!

KORT HÅR ÄR LIVET

ceci nytt hår

NY FRISYR

God förmiddag kära bloggvänner!
Jaaa äntligen har jag klippt mig. Jag har en väldigt konfliktuell relation till mitt hår 🙂 . Skulle helst vilja klippa det superkort men döttrarna protesterar som sagt! Det blev en kort page som jag stylar men lite vax och kör en back slick. Älskar denna frisyr 🙂 . Jag föredrar att vaxa bikinilinjen framför frisörbesök. Snabbt och smärtsamt mot långtråkigt och ointressant. Nu är det gjort iallafall. Tur att min frisör och jag får underbara skratt tillsammans under de två timmar jag är hos henne!

moltrasio

MOLTRASIO

Bild från Moltrasio som jag tog när jag var ute och gick förra veckan ( en prommis i veckan är lite för lite, eller? ) . Det är bra fint här vid Comosjön. Idag har lilla A haft sin sista skoldag för i år. Mattelektion in till sista minuten som vanligt. Ingen den blomstertid nu kommer eller gräddtårta här inte. Jag lilla A och hennes bästis med mamma skall iallafall ut och käka lunch nu kl 13.00. Lite måste man väl få fira 🙂 . Ballerinan har fått sina betyg nu på morgonen! Hon var nöjd! Nästa milstolpe är att få reda på ( nästa vecka) om sjömannen kommit in på IHM till hösten. Håll tummarna!

fredags glad

FREDAGSGLAD

Så här glad känner jag mig på en fredag! Skulle önska att det var lite varmare men snart kommer jag väl klaga här på bloggen om hur varmt det är i Italien. I eftermiddag skall lilla A köras till dansen och sedan måste jag skynda mig hem för ett onlinemöte!

Ha nu en härlig fredag!

Con affetto Ceci

4 thoughts on “ÄLSKAR MIN NYA FRISYR!

  1. En vacker välvårdad kvinna i yngre medelåldern är bland det finaste man kan se. Frisyren är helt rätt.

  2. Du är jättefin i den frisyren! Håller med din kloka pappa. Jag är mycket äldre än dig och har nästan hela mitt liv haft page frisyr. Tack för din fina blogg! Så snygg kjol! Kram, Lena i Kanada

    1. Hej Lena!
      Tack för din fina kommentar! Älskar faktiskt page, lättskött och chict!
      Kram från Comosjön ❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.