DEN LILLA REVISORN BERÄTTAR!

ORDING PÅ TORPET

hortensia

MIN HORTENSIA

Godkväll kära bloggvänner!
Regnet smattrar mot rutorna. Jag har tänt små myslampor och är insvept i en varm filt. Sommarn varit här och vänt känns det som! Vilken kanondag jag har haft idag. Först satt jag mer än en timme i telefon med banken för att uppdatera vissa förändringar som gjorts. Sedan har jag suttit med bokföringen praktiskt taget hela dagen med undantag för en del körningar av barn och en melanzane alla parmigiana till middag!

Jag är så stolt över mig själv att jag har sådan ordning på mina kvitton. Jag är ubernogrann där jag sitter med häftapparat, överstrykningspenna mm.  Man kan om man vill. Innan jag skall till den “riktiga” revisorn i morgon blir det ett besök hos frissan. Jag tycker inte om när folk pillar i mitt hår plus att jag har inget tålamod att sitta still i två timmar. Jag vill typ klippa av mig allt hår men barnen protesterar. Det får väl bli en kort page som vanligt 🙁 . Hoppas att ni haft en fin dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.