TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN!

JOBBET KALLAR

c037016f97bd18fdd717469c02681fbd

JO TACK

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Idag har jag suttit vid datorn och i telefonen praktiskt taget hela dan! Jag har en hel del att syssla med kan man säga! Drömmen skulle ju vara att sätta sig vid ett perfekt piffat skrivbord och beta av i lugn och ro mail, telefonsamtal, hotellbokningar, förbereda Instagram. Ta en liten kopp grönt te när hungern smyger sig på.

Istället sitter jag vid ett kallt och kalt skrivbord. Dricker ljummet kaffe och äter italienska frukostkakor. Skokartonger högt och lågt men jag har fått gjort en hel del idag vilket känns skönt!

desk 1

INSPIRATION

Pinterest bra eller dåligt? Inspiration eller stress? Mina favorit sajter är Hemnet och Pinterest. Jag tror inte att jag är ensam här, rätta mig om jag har fel! Hur många som läser bloggen har färska krispiga snittblommor i en vas på skrivbordet? Nu blev jag så sugen på att mysa till mitt skrivbord……

desk 2

ORDNING OCH REDA

Ikväll blir det tacos här i stugan. Ballerinans kompis G äter ju hos oss varje tisdag sedan två år tillbaka. Och i kväll ville hon gärna ha tacos! Ajaj kapten 🙂 . Vi har fortfarande riktigt skitväder här i Como. Blir bara sur när jag ser hur svenskarna börjar komma in i semestermood och lapar rose ute i solen!

Nej nu skall jag kolla in om jag kan handla något på nätet. Det kliar i shoppingtarmen!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Pinterest

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.