MÅNDAG ÄR FUNDAG FÖR MIG!

NYA TAG OCH NYTT MINDSET

sneakers sjö

SNEAKERS FRÅN BRUNATE

Godmorgon kära bloggvänner!
Måndag och ny vecka. Jag älskar att ha ett nytt kapitel framför mig. Jag fick en så grymt bra quote av min app i morse : Let the past make you better, not bitter. Alltså så tänkvärt och fint!

Hur som helst måste man på något sätt bestämma sig för hur man vill ha det. Vill jag vara glad, positiv, optimistisk, kreativ, produktiv, disciplinerad eller inte. Inget kommer gratis här i livet varken vänner, relationer, framgång mm men jag känner att min prio ligger att ta hand om mig själv just nu. Det känns ju som de flesta människor ligger sig själva närmast så varför skall inte jag det!

foto sneakers

FOTOGRAFEN I BILD

Anledningen till att gårdagen kändes så mörk kanske var att jag så de 4 avsnitten på Netflix om Jeffrey Epstein, ondskan själv. En vidrig människa som lyckats manipulera sig igenom hela livet 🙁 .

Nu tänkte jag börja med yoga och lite vikter. En go dusch och göra mig i ordning. Det bara är så att man känner sig bättre om man tar tag i sitt yttre. Jag skall åka och handla också. Efter lunchen blir det jobb och förhoppningsvis en promenad innan middagen. Jag tror det blir något light till lunch då jag gör en pizza ikväll. Har massa mozzarella som jag måste använda! Ha en fin start på den nya veckan!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.