VILLE BARA SÄGA HEJ!


BLOGGTORKA 

ceci tittar ut över sjön

CECI I TRÄDGÅRDEN

Godkväll kära bloggvänner!
Jaha då var jag inne i en downperiod igen! Ingen energi överhuvudtaget. Ingen lust att blogga, laga mat, fota, prata och träffa folk. Nej just nu har jag krupit in under en sten för att stanna ett litet tag. På torsdag skall jag till frissan tack och lov och direkt efter det till min revisor. Lilla A börjar dansa på onsdag eftermiddag igen.

Ballerinan har sin sista skoldag innan sommarlovet i morgon medan lilla A går fram till den 12/6. Det är riktigt skitväder här nere som skall hålla i sig ytterligare en vecka 🙁 . I morgon skall jag börja ringa runt till mina kunder för att höra hur vi skall lägga upp mässor etc. Jag tror att många kommer att stanna hemma i höst och inte handla på mässor runt om i Europa, vi får se!

Jag har heller ingen aning om vad jag skall laga till middag ikväll… till lunch blev det en klassisk pasta al pomodoro, Buffalomozzarella och Parmaskinka som secondo.

Ha det fint!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “VILLE BARA SÄGA HEJ!

    1. Hej Tina!
      Du gav mig en ide! Länge sedan jag gjorde vitello tonnato, mitt recept är dock inte snabbt och enkelt!
      Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.