INGEN INSPIRATION JUST NU!

BLOGGA MÅSTE VARA SKOJ!

frukost

FRUKOST PÅ ITALIENSKT VIS

Godkväll kära bloggvänner!
Japp lite bloggtorka just nu. Jag har inte jättemycket fantasi och energi till övers i dessa dagar. Jag ligger efter med massa saker i jobbet också…inte bra, på väg in i en negativ spiral igen.  Här var det ju klämdag i måndags och helgdag igår och då blir ju veckan lite upp och ner. Regnet piskar mot rutorna och det åskar och blixtrar.

dudde mamma

FILTER PÅ

Måndagskväll var jag taxichaufför hela kvällen. Båda tjejerna var ute på var sitt håll. Det gav mig iallafall tid till att se färdigt Dynasy säsong 3 mellan körningarna 🙂 . Ikväll skall vi ner och äta på vår favoritrestaurang som öppnade för två dagar sedan. Tänk att få sätta sig till dukat bord det var många månader sedan sist.

frukostbricka

FRUKOST OM JAG FÅR VÄLJA

Jag måste gnälla lite det var ju faktiskt ett tag sedan nu! Jag kan inte jobba hemifrån……MEN jag måste. Det är helt omöjligt att lösa det på något annat sätt! Om någon läser bloggen som har kontor hemma kan ni väl ge mig tips ( igen 🙂 ). För mig blir allt en salig röra bara. Visst jag borde skriva varje kväll planen inför morgondagen…..tror jag börjar nu! Ok vakna, frukost till mig själv och tjejerna. Fylla och garnera sachertårta yoga, dusch och piff, förbereda lunch, kl 11 Skypemöte kommer säkert vara i 2 timmar. lunch, göra en Västerbottenostpaj ( paj och Sacher skall med till farmor och farfar på kvällen) , det gamla vanliga tvätt etc. Sedan Instagram, blogg, mail, ingen struktur what so ever! Jag kanske skall lägga upp en veckoplan i stället! Sen tänker jag, det finns folk som inte ens har ett litet krypin till kontor som sitter vid köksbordet och får gjort massvis. Vad är hemligheten? Jag tror jag vet…det magiska ordet är passion. Är det så att jag jobbar med något som jag egentligen inte trivs med och därför är ytlig i mina åtaganden. Fast jag gillar verkligen skorna och sociala medier. Kan det vara åt andra hållet att jag blir inte passionerad för att jag lägger ner för lite tid på det? Vad kom först, hönan eller ägget? Ha det nu fint!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “INGEN INSPIRATION JUST NU!

 1. Om du drog ner ribban?
  En kladdkaka snabb o god eller ring maken o låt honom åka till en Sacheli på pasicceria och ta med er den istället.
  Håll focus på det viktiga!
  Lunch..Släpp in tjejerna i köket – dom kan själva! Också kan dom laga pajen på en gång!
  Två flugor i en smäll!
  Häpp och hej Cissi

  Ps skulle själv kunna förbättra mig med focus men jag har en kladdekaka mästare här och han är bara bäst på det o en liten lärande kock.
  Tack youtube o Google och släpp in nya saker i livet! Utan att ha kontrollen själv – svärmor kommer bli imponerade på hur bra hennes prinsessor är och du tar ett steg tillbaka, gillandes.

  1. Tinna underbara och kloka vän! Jag vet….jag är ett högpresterande kontrollfreak som på samma gång är en riktig latmask! Svår ekvation🙉
   Kram❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.