LÖRDAGSKVÄLL MED VÄNNER!

KVÄLLENS OUTFIT

ceci skall ut

SIDENSKJORTAN LITE FÖR LITEN 🙁 

Godmorgon kära bloggvänner!
Idag är det klämdag i Italien för många då nationaldagen infaller i morgon den 2 juni. Flickorna sover och Mr G är redan utflugen. Igår blev det inget blogginlägg då jag tillbringade många timmar i köket. Det blev hemgjord pizza till lunch och pulled pork med alla tillbehör till middag. när jag inte lagade mat blev det Dynasty, jag är helt besatt av den serien. Har redan kollat upp att säsong 4 kommer ut i början av 2021, meno male!

 

I lördags kväll var vi ute och åt med vänner. Det kändes helt overkligt att ha på sig något annat än myskläder. Jag hade svarta sidenbyxor, cremefärgad sidenblus, kavaj och kappa. En puderrosa kuvertväska.  Som sagt jag gillar  att ha max tre färger åt gången. Skorna kom inte med på bild men de var i “guld” 🙂 .

ceci på väg ut

KVÄLLENS OUTFIT

Alla säger att jag har blivit smal men det stämmer inte. Jag vägde mig i morse och jag har inte gått ner ett gram på 2 månader. Är det yogan som gör att jag ser smalare ut tro? Sedan jag kom tillbaka till Italien har jag inte gått en enda promenad. Idag skall ballerinan och en kompis ha picknick vid sjön och lilla A skall hem till en kompis. Kanske jag skulle ta och skita i Netflix för en gång skull och sticka näsan utan för dörren.  Jaja, nu blir det yoga och lite sit ups. Ha en bra start på den nya veckan! Juni redan, helt galet!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.