LIVET NÄR DET ÄR SOM BÄST!

VILL BARA PIFFA I MIN TRÄDGÅRD!

DJUNGEL TRÄDGÅRD

DJUNGELTRÄDGÅRD

Godmorgon kära bloggvänner!
Kyligt i luften men vad gör det. Jag har inte känt mig så här harmonisk som jag gör nu på väldigt, väldigt länge 🙂 . Lördagmorgon och jag har hela dagen framför mig att göra precis vad jag känner för. Lilla A skall iväg med en kompis till Bellagio, och Mr G kommer inte hem förrän i kväll. Bara jag och ballerinan in the house. Hon kommer ju inte att ta sig utanför sitt rum mer än när det vankas lunch och jag skall ta tag i trädgård och uteplats. Dags att börja förbereda inför sommarlovet som närmar sig om än i en mycket ovanlig situation. Kanske blir något avsnitt av Dynasy också då jag är het besatt av denna Netflixserie ( here we go again 🙁 ) .

Ikväll skall jag och Mr G ut och äta med vänner, japp vi får det! Känns skönt att Italien börjar vakna till liv igen. Nu blir det yoga och kanske en podd vid strykbrädan. Jag och ballerinan kommer bara att grilla på några fläskkotletter till lunch med en fräsch sallad till. Hoppas att ni får en härlig och harmonisk lördag.

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.